Cauta in 16.331 retete
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mi s-a pus pata pe niste dovlecei umpluti, dar cum nu aveam ... la maxim. Iata cum: Ingrediente: - 3-4 dovlecei - carne tocata amestec vita si ... acel pat de orez. Peste dovlecei punem cam 2 linguri de pasta ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan presarat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tuturor Mariilor si Marianilor. Ingrediente: - 3 dovlecei mari - o ceapa rosie - 2 rosii - o legatura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ 15 minute se adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte si continui fierberea pâna când carnea s-a patruns bine. Se amesteca carnea cu legumele fierte si 2 linguri generoase de smantana si cu ajutorul blenderului se paseaza. Amesteci piureul obtinut cu supa strecurata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii în felii subtiri si presara sare dupa gust. Prajeste-i într-o tigaie din teflon, cu doua linguri de ulei de floarea soarelui. Piseaza usturoiul împreuna cu putina sare grunjoasa, apoi freaca-l cu uleiul si adauga putina apa. Toarna usturoiul peste dovleceii prajiti si lasa-i câteva minute acoperiti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Unge un vas pentru copt cu putin ulei. Taie dovleceii pe lungime, în fâsii subtiri, care pot fi rulate. Ar trebui sa obtii în jur de 8-10 felii din fiecare dovlecel. Încinge uleiul de masline într-o tigaie si caleste ceapa timp de 5 minute sau pâna devine translucida. Adauga usturoiul si lasa-l pâna se zevolta aroma, timp de un minut. Într-un bol, amesteca ceapa si usturoiul calite cu brânza ricotta si mozzarella. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele si se spala. Dovleceii se taie rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga ardeiul si dovleceii, se toarna putina apa si se lasa sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15 minute. Se ia vasul de pe foc, se pun boabele scurse , apoi se presara sare si piper dupa gust. Cand legumele s-au racit, se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina si 4 linguri de ulei de masline. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare. Intr-un vas de plastic, amestecam ouale cu uleiul si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt (e bine sa cernem intotdeuan faina amestecata cu praful de copt ca sa fim siguri ca nu ne trezim cu vreun bulgaras de praf de copt in placinta),Amestecam bine pana ce faina este perfect incorporata. Adaugam dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii ii stoarcem bine ca sa eliminam apa de vegetatie) ceapa data prin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie dovleceii in doua pe lung si se dau apoi in cateva clocote in apa cu sare. Cat se racesc se prepara compozitia formata din branza data pe razatoare, gris, piper, marar si chimenul pisat putin pentru a-i activa aromele. Se gusta de sare si se adauga dupa gust. Umplem corabioarele si le aseazam in tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptor pentru 40-50 min. Cand sunt aproape gata, se mai rade putin cascaval peste ele si se mai lasa 2-3 minute. Se pot servi calde, dar la fel de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15 minute. - 400 g cartofi, 300 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe fiecare parte. - 2 vinete mari, 3 dovlecei, 4 rosii carnoase, sare, 200 g brinza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline, 30 g boabe de porumb, 2 dovlecei, 1 lingura de sos pesto, 4 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smintina. - 1 litru apa, 1/2 l lapte, 4 buc. dovlecei (nu prea mari), 2 linguri rase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii curatati de coaja se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si sare, iar cind sint aproape fierti, se adauga rosiile felii, ardeiul, ceapa verde taiata marunt si verdeata. Se poate servi cu ou, smintina si zeama de lamiie. - 6-8 dovlecei tineri, 2 legaturi patrunjel, 2 legaturi marar, 2 cepe, 4 legaturi ceapa verde, 4 rosii, 4 ardei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro