tagliatele cu cascaval si smantana reteta pro tv
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
burete de cascaval, piept de pui cu smantana si conopida, supa a la grec de piept de pui si smantana, reteta de salam de porc, reteta gem de visine pentru diabet, reteta sloi de oaie, gulas cu carne de vita reteta ungureasca, reteta iepure la ceaun, cartofi la cuptor cu bacon si cascaval
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga usturoiul. Se presara patrunjel. Se serveste cu mamaliguta si smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca ... cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga ... adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se ... se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului ... poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 1 pahar lapte, 100 gr. cascaval, sare, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac ... adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita zahar, 250 gr smantana, o ceapa mica data prin razatoare, 2 lingurite otet alb sau suc de lamaie, 6 castraveti de marime medie, taiati felii, jumatate lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa la rece 2 ore.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare Mod de preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 capatana usturoi, 300 g smantana, 100 g iaurt, 1-2 legaturi marar Mod de preparare: 1. Usturoiul de curata, se piseaza sau se toaca marunt. Se adauga putina sare. 2. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca. 3. Mararul spalat si curatat se toaca marunt si se adauga peste compozitie. 4. Se tine la frigider pana la servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. castraveti, 1/2 pahar smantana, o lingura otet, sare, piper, o lingura verdeata tocata Mod de preparare: Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa o ora. Se scurge zeama formata si se toarna peste ei sosul facut din smantana, otet, sare, piper si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 150 gr. cascaval ras, 50 gr. unt Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu cascavalul ras. Se pune peste fiecare jumatate de cartof cite un capacel subtire din miezul scos din cartof. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu unt si se coc la cuptor, la foc potrivit, pana se inmoaie cartofii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... avea aspect urat impreuna cu smantana,eu nu am luat-o si ... este nevoie mai adaugati apa). Smantana lichida se amesteca cu faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura ... Mod de preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de ... va forma o crusta la suprafata cascavalului si astfel nu se va ... in strat subtire feliile de cascaval, dipa care, luate cu furculita ... secunde, se asaza feliile de cascaval. Se acopera cu un capac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un baton vanilie, 500 ml smantana, 3 linguri miere lichida, 200 g fulgi ... se amesteca usor. 100 ml smantana, 100 g zahar si mierea se ... se bate spuma 400 ml smantana cu zahar vanilat. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din tava. Adaugati apoi si smantana, dupa care introduceti tava in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro