Cauta in 20.697 retete
Se preincalzeste cuptorul la 450 grade F. Se curata fenelul si se taie felii de 1/2 inch. Se pun intr-o cratita, se acopera cu lapte si se fierbe 10 minute. Se scoate apoi din cratita, se presara deasupra sarea si piperul si cele 2 linguri de ulei. Se baga la cuptor pentru 20 de minute. Se amesteca uleiul ramas cu parmesan-ul si firimiturile de paine si se pune peste fenel. Se mai lasa inca 10 minute la cuptor, apoi se serveste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam la cuptor pentru 30 minute la foc iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... face cu pastele negre (colorate cu cerneala de sepie, nero de sepia in italiana) care se gasesc in comert. Cel mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... culoarea lor inedita, pastele cu cerneala de sepie ( Spaghetti al nero di seppia ) sunt specifice Siciliei de unde s-au raspandit ulterior si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta delicioasa a ales Angela: Rotolo di ricotta e spinaci . OMG! Ingrediente perfecte ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cu mare caldura: CAFFE PIADINA di VENEZIA (Cluj, Str. Victor Babes ... apoi, in cafenea. UPDATE : Piadina di Venezia s-a mutat!!! Noua locatie este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... azi a doua provocare a luni - Rotolo di ricotta e spinaci, o reteta de pe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... am ales o reteta clasica, parmigiana di melanzane, adica o mancare pe baza ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr branza de oaie Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Monkey bread - painea maimutelor, desert de origine americana, l-am vazut pe un blog francez Cest moi qui l'ai fait , mi s-a parut interesant si am incercat. L-am facut de 2 ori deja, de fiecare data am schimbat un pic reteta. Apoi, vizitand un alt blog francez - Le petrin- torta-delle-rose-des-news.html , m-am gandit sa schimb forma acestui cozonac. Dar ce ma interesa cel mai mult este zaharul caramelizat in exterior, care da o coaja fina si crocanta si in plus parfumata cu scortisoara. ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Portii pentru 4 persoane : 800 gr fructe de mare congelate 150 gr tagliatelle barilla 200 ml vin alb sec (sau fiertura de la paste) 2 l de apa pt fiert pastele 2 lgt sare pt fiertul pastelor 1 cutie cirio de rosii tocate 3 lg pasta cincentrata de rosii 1 ceapa mare alba 1 fir ceapa verde daca aveti 5-6 catei de usturoi Ulei de masline Patrunjel proaspat Busuioc proaspat Busuioc uscat Oregano Sare, piper 1 lgt curry 1/3 lgt curcuma 50 gr paste sunt suficiente pentru o persoana. Fructele de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie. Se serveste cu brinza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aiest timp pazu-i taman bun di umplut asa ca am purses ... praz, Si-ncheiai povestea cu haz! (text si naratiuni di Droopina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza. Se da flacara la minimum posibil si se topeste branza incet, amestecand frecvent, ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce branza se topeste, se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine, ca sa se imbibe cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 30 min Timpul de gatire: 20 min Gata in: 50 min Timp de fierbere: 30 minute Preparare 1. Pentru început, se pun 2 l de apa sa fiarba cu o lingurita de sare si uleiul de masline. Se lasa sa dea în clocot si apoi se adauga pastele. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac. 2. În acest timp, se spala maslinele verzi, se lasa sa se scurga si se curata usturoiul. Maslinele se pun într-un bol împreuna cu usturoiul, cimbrul si busuiocul, cu untul moale, migdalele macinate si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adauga ceapa si usturoiul si prajeste-le pana se inmoaie. Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se inmoaie. Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste. Toarna apoi vinul si fierbe pana si-a redus din volum cu aproximativ o treime. Reduce temperatura si adauga rosiile si telina. Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de orgolii regionale, salata  Bocconcini di mozzarella con pomodori e basilico , salata ... buna calitate. Mozzarella de bivolita ( di buffa ) este cel mai potrivit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ciocolata aromat cu Amaretto di Sarono, pentru a te simti vinovat ... 65% cacao) 50 ml Amaretto di Sarono 2 linguri stafide 4 linguri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro