Cauta in 21.292 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe piele. O varianta ieftina si naturala este folosirea cojilor de ceapa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
CONCURS INCHEIAT! Bunatati din Natura e marca inregistrata ce aduce pe piata romaneasca dulceturi , gemuri si siropuri din fructele obtinute din recolta proprie sau luate de la gospodarii din zona. Fara procesare industriala, fara chimicale, fara indulcitori sintetici. Doar lamai, menta din gradina, scortisoara sau pastai de vanilie si fructe sanatoase romanesti! Odata ce veti gusta produsele lor va veti indragosti iremediabil, fiindca in fiecare borcan sta inchis un colt de natura, odata ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de costisitoare (mai ales cea naturala, fara chimicale), iar vanzarea este ... joace cinstit si sa cultive natural, cand niste bani dati pe ... rand noi, consumatorii, primim produse naturale si mai mult decat atat ... este incurajat sa mentina modul natural de cultivare si sa se ... pe masa doar legume cultivate natural de un mic producator din ... sansa de avea si fructe naturale...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de aceasta data MaNa Magazin Natural ofera un premiu absolut delicios ... paginii de Facebook MaNa Magazin Natural (click aici ) 2. Dati SHARE pe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ingrediente : 1 kg rosii, cateva fire de busuioc, ulei de masline, sare, piper, o canita de lapte dulce, trei fire de usturoi verde. Preparare : 1. Spala si taie in bucati mari rosiile. Pune-le intr-un blender. Adauga sare si o canita de lapte. Mixeaza totul. Pune supa intr-un vas si las-o la rece. 2. Toaca fin usturoiul, frunzele de busuioc, adauga sare si trei linguri de ulei de masline. Pune totul in blender si adauga o canita de apa. Mixeaza bine in cateva reprize. 3. Amesteca cele doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fac painea numai cu drojdie naturala, imi place gustul care il ... refer la painea cu ferment natural si cu o dospire lenta. De ... 60% hidratare: 32 gr drojdie naturala cu 100% hidratare 35 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va place ciocolata? Fa o supriza culinara copiilor printr-un desert facut acasa. Pregateste aceasta delicioasa budinca cu migdale, iar cei mici vor fi incantati. Ingrediente: 300g migdale 200g zahar (preferabil brun) 30g cacao 8 oua esenta de vanilie ( pentru gust) Mod de preparare: Separa galbenusurile de albus. Apoi amesteca galbenusurile, zaharul si esenta de vanilie impreuna cu cacao si migdale. Albusurile se bat spuma, iar cand sunt tari se toarna compozitia intr-o forma unsa.Se da la ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Totul a inceput cand Cristi Roman (PapaBun) m-a sfatuit sa incerc extract de vanilie si nu esenta. Dupa ce am cautat la plafar si nu am gasit am zis ca tot prietenul meu Internetul ma va ajuta. Asa am gasit condimentele NOMU (apoi le-am vazut si in revista Good Food). Sunt foarte incantata ca se pot achizitiona si la noi condimente de calitate. De fapt, ceea ce m-a bucurat enorm a fost ca le-am putut comanda on-line si in 2 zile am avut condimentele acasa. Eu mi-am luat extract de vanilie,...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
Cu un nutritionist tocmai ce-am vorbit M-a rugat sa va transmit: ,,Pentru a-ndulci limonada cu capsune Green Sugar cuburi sunt cele mai bune!" INGREDIENTE zeama de la o lamaie 250 gr capsuni proaspete 500 ml apa Green Sugar cuburi PLAN DE LUCRU limonada cu capsune spalam si pasam capsunile. Amestecam piureul obtinut cu zeama de [&] Post-ul LIMONADA CU CAPSUNE INDULCITA NATURAL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1. Oua vopsite cu foi de ceapa Ingrediente: 10 oua cojile de la 5-6 cepe 2 linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua mai albe. Le degresam cu detergent de vase si apoi le clatim bine cu apa. Curatam cojile de ceapa. Punem ouale intr-un vas, punem peste ele cojile de ceapa, otetul, si completam cu apa cat sa le acopere. Le punem pe foc si dupa ce dau in clocot le mai lasam jumatate de minut. Oprim focul si le mai lasam in apa aproximativ jumatate de ora Le scoatem din apa, ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
3 oua, 200 g de zahar, 200 g de frisca, o lingurita zahar vanilat, 300 ml suc de fructe (zmeura, coacaze, fragi), 15 ml de rom Mod de preparare: Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul de fructe si se pune vasul la bain-marie. Se bate compozitia in continuare 10-15 minute, amestecand continuu. Se adauga frisca, se pune compozitia in cupe (castroane, tavite), se lasa sa se raceasca si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com