Cauta in 21.292 retete
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Indigriente: 2 cepe mari 2 cuti de rosii cubulete ulei,sare,piper, bicarbonat,vegeta,o lingurita de zahar ,ardei iute (dupa preferinta mai picant) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la foc mic circa 30 min.amestecind mereu. Se ia de pe foc se pune o lingurita de zahar si se mixeaza cu blenderul bine. Se adauga condimentele dupa preferinta se mai da un clocot la sos si se adauga bicarbonatul si se amesteca...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Aluatul sfaramicios Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura; Folositi unt proaspat, de calitate buna; Inlocuiti oul intreg cu doua galbenusuri; Lasati aluatul sa se odihneasca o ora, in cazul cand il folositi pentru tarte, sau folositi-l imediat dupa ce a fost framantat, daca faceti din el prajituri uscate; Aluatul trebuie lucrat repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca; Raciti-va mainile, inainte de a-l prepara; Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul de fructe si se pune vasul la bain-marie. Se bate compozitia in continuare 10-15 minute, amestecind continuu. Se adauga frisca, se pune compozitia in cupe (castroane, tavite), se lasa sa se raceasca si se da inghetata la congelator. - 3 oua, 200 g zahar, 200 g frisca, o lingurita zahar vanilat, 300 ml suc de fructe (zmeura, coacaze, fragi), 15...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... / nectarine 200g zmeura 500g iaurt natural Putina miere Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de gluten 185 gr drojdie naturala (la 6 h dupa improspatare) 420 ml ... lichidele, faina, drojdia si drojdia naturala , se da la program rapid ... . (La reteta paine cu drojdie naturala veti gasi chiar si un ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul ... si apoi dam la frigider pt minim 5-6 ore (de preferat peste ... ). Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore. De preferat este sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei sare 1 lingura de iaurt natural 1 ardei rosu gras Mod de ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde ... cuptor, fara folie de aluminiu pt inca 10 minute. Fierbem o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima trecere prin faina serveste ca baza pt. smantana si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca este prea ... o lamaie, aici nu mai comparam pt. ca este evident, atat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta trimisa de Madalina Timp de preparare: 45 min Ingrediente: o bucata de dovleac pt placinta o banana iaurt dupa preferinta(ideal cel facut in casa) Mod de preparare: -se coace dovleacul la cuptor pana se inmoaie -dupa se s-a racit se paseaza impreuna cu banana -dupa preferinta se poate pune un varf de cutit de scortisoara peste dovleac in momentul coacerii Mod servire: se serveste la temperatura camerei ci iaurt
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... pui tocat o lingura de iaurt natural un galbenus de ou o lingura ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro