Cauta in 21.294 retete
... , cozonacul, vinul si friptura de miel. Pe langa toate acestea, iti ... o frunzulita de patrunjel sau bucatele de masline. Masa principala Stufat de miel Ingrediente: 750 g carne, 40 fire ceapa verde, 20 fire ... preparare Se taie carnea de miel in bucati potrivite care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau cu cartofi. Friptura de miel la tava Ingrediente si cantitati: 1,5 kg carne de miel (pulpe) 1-2 linguri de untura sare cativa catei ... untura, se aseaza pulpele de miel, se toarna 2-3 linguri de apa ... toarna peste friptura. 6. Se serveste cu garnitura de legume. Stufat de miel Ingrediente si cantitati: 750 g carne 40 de fire de ... preparare: 1. Se taie carnea de miel in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru noi, pentru care mielul inseamna friptura, stufat si drob  si acelea mancate mai mult primavara, de Paste  un curry de miel reprezinta cu adevarat o reteta inovativa ... gustul pregnant al carnii de miel in acest amestec. O reteta aromata ... nu suporta gustul carnii de miel. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora ... grame de carne slaba de miel fara os 2 linguri de pasta ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... minute Ingrediente: 500 g carne de miel 30 fire ceapa verde 30 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne, 1/4 kg. ceapa verde, 1/4 kg. usturoi verde, verdeata, 1/4 l sos de rosii, o lingura faina, o ceasca ulei, sare, o lingura otet Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa citeva minute, se scot si se calesc putin in ulei fierbinte. In aceeasi grasime, se calesc apoi bucatile de carne. Intr-un vas, se pun carnea, verdeturile calite, se acopera cu apa calda sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 30 fire ceapa verde, 30 fire usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cateva constante importante: carnea de miel, ouale rosii, specialitatile casei, dar ... si talentati   Carnivore rafinat cu carne de miel : Aperitiv: tarta cu ... Fel principal: Cotlete de miel in crusta de usturoi cu sos ... bunica   Traditional cu carne de miel  Aperitiv: Pasca si Drob de ... la tava sau Stufat de miel Desert: Cozonac moldovenesc sau Baigli ... carnea, dar...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O mare parte dintre preparatele pe care le pregatesc de Sfintele Sarbatori Pascale sunt cele traditionale. Oua vopsite, drob, stufat, bors de miel, cozonaci si pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa traditionala de Paste. In plus, de fiecare data aleg si alte retete avand ca tema Primavara: flori si gaze, iepurasi si vrabiute, soare, verdeata, bucurie, veselie, pe scurt, renasterea naturii.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... Carnea de miel se curata de piele, se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preluat si povestea drobului de miel ) am sa vi-l redau in ... cu os (nu luati un miel marunt, "de lapte":n-are nici ... -douasprezece kile s-a legat mielul intre ciorba si stufat) - 1 litru bors proaspat - zarzavat ca la curtea ... tarhon Mod de preparare: Capul mielului trebuie neaparat grijit ca nimic ... si destula -dupa cat a fost mielul de mare- cu ceva piper ... buni...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... fost certata cu carnea de miel pentru pretul nesimtit cu care se vinde, asa ca mielul nostru de Paste a fost cam...zburator ... ciorba din carne de pui, stufatul la fel, am zis sa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com