Cauta in 20.697 retete
Se amesteca bine galbenusurile cu apa si putina zeama de lamaie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amesteca continuu, se adauga untul topit, sare si zeama de lamaie dupa gust, pana se ingroasa. Se serveste la diferite legume fierte (sparanghel, conopida), peste rasol, etc. - 125 g unt, 2 galbenusuri, lamaie, sare, o lingura apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... nebatuta. Se serveste pe linga sparanghel, rasol de gaina, creier, limba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 100 g orez salbatic (decorticat) 160 g sparanghel proaspat sau congelat 160 g ardei ... , ceapa pestisor, rosiile jumatati iar sparanghelul il rupeti in bucati. 3. Dupa ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... de legume fierte in abur (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asparagus quiche - un quiche cu sparanghel, praz, feta, gruyere, lemongrass, curry ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... serveste la diferite legume fierte (sparanghel, conopida), peste rasol, etc. - 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se poate servi ca si garnitura cu sparanghel sau cartofi prajiti
Reţetă de pe www.retete-bune.com