Cauta in 16.331 retete
... Se pregatesc verdeturile: sparanghelul se taie in bucati de 1 cm, ceapa ... in tigaie, adaugam ceapa verde, sparanghelul, boabele de mazare si spanacul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legume, broccoli, ceapa, ciupercile, usturoiul, sparanghelul si fulgii de ardei, adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pasare - 300 g varfuri de sparanghel - 20 g unt - 10 cl vin ... uleiul si adaugati varfurile de sparanghel, lasati sa fiarba, amestecand din ... piperati un pic. Adaugati parmezanul ras, amestecati si serviti cu sparanghelul ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Sparanghelul curatat se fierbe in apa putin indulcita cu zahar, se strecoara, se aseaza pe un platou fierbinte si se toarna deasupra sosul olandez, proaspat preparat. - 1 kg sparanghel, sare, zahar, sos olandez. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fac si o supa de sparanghel care a fost....absolut delicioasa! Neasteptat ... ! Ingrediente 1 ceapa 2 cartofi 1 buchetel de sparanghel (cam 10-15 fire) 2-3 linguri ... , chives Puneti ceapa, cartofii si sparanghelul intr-o oala de 2 litri si ... ingredientele, scoateti cateva capete de sparanghel pentru decor si restul pasati ... cu crutoane, parmezan, chives si bucatele de sparanghel. *Se gaseste...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se ... si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia ... cu saleuri de cascaval. - 1/2 kg sparanghel, 150 g smintina, un ou, 2 l apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Ingrediente 5 oua un buchetel de sparanghel 1 ardei rosu 1 ceapa mica 1 zucchini ... tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg. Se acopera si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se face si somonul si sparanghelul in acelasi timp, pot face ... sau medalion, 2 ps 500 gr sparanghel, 1 legatura 1 lamaie mare 3 catei mari ... Lamaie pt servit peste peste Sparanghelul se spala rapid sub jet ... de copt in tava, asezam sparanghelul si punem putin ulei de ... bine si pe langa el sparanghelul. Sosul il facem doar inainte ... . Ungem cu sos pestele si sparanghelul...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... galustile de cartofi) si sparanghel. Garnitura: Sparanghel cu sos de ardei ... ulei - 150 ml. zeama de sparanghel - 1 lingura smantana - sare, piper - 1-2 linguri ... lamaie - 1lingura coaja de lamaie Sparanghelul: ...pus la scurs: Aici l-am ... unt, se toarna zeama de sparanghel si se fierbe 8 minute. Se ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Dragilor, azi am doua lucruri sa va spun: in primul rand, sa incercati reteta asta de somon. Este pur si simplu DE-Men-Ti-A-La. Am descoperit-o acum un an, la Butterandcream (multumesc pentru reteta) si numai asa am mai pregatit somonul de atunci. Sa incercati, sa incercati! Apoi, al doilea lucru pe care vreau sa vi-l recomand: Sparanghelul. Il stiti? Ati mancat? Va place? Eu abia de
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Uof... pregatisem tarta asta (foarte pe fuga, ce-i drept) special pentru a o trimite Adinei, la provocarea "Dulce Romanie" a lunii aprilie. Ei, si acum jumatate de ora, deschizand blogul Adinei pentru a copia niste linkuri, citesc inca o data textul invitatiei si ma lamuresc (dooh!) ca subiectele editiei sunt leurda (de asta stiam), ciupercile (da, stiam si de ele) si tartele rustice (
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tocate fin 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi ... calit inabusit ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute ... -o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... la paste! Ingrediente: 1 legatura de sparanghel proaspat 1 morcov 4 catei de usturoi ... la foc iute apoi adaugam sparanghelul, morcovul subtire feliat, mai lasam ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... mancat cu putin unt si sparanghel. Magnific! Taietei de casa, cu ... sare. Se pot asocia cu putin unt si sparanghel fiert simplu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de rozmarin cateva fire de sparanghel sare piper lamaie Lemnul se ... verde. In paralel am pregatit si sparanghelul. Intr-o punga am pus sparanghelul, l-am sarat si piperat usor, am stors peste el putina ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... .delicatesa.ro/retete/fettuccine-cu-sparanghel-2330 11.http://catkitchen.wordpress ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com