Cauta in 21.294 retete
Se fierb spaghete in apa cu putin ulei, sare si delicat de legume. Separat se caleste putin ceapa si ciupercile pana se inmoaie, in ulei cu putina apa, aproximativ 5 minute. Cand s-a calit ceapa si ciupercile adaugam spaghetele. Separat se prepara un ketchup din pasta de tomate(1/2 borcan de 400 gr.), piper, cimbru, sare , ½ lingurita de zahar si delicat de legume si apa (300 ml). Se fierbe pana da intr-un clocot. Se adauga peste spaghete si ciuperci si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple o oala mare de apa usor sarata si puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încalziti uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul si ansoa. Gatiti pentru aproximativ 2 minute, amestecand constant. Se adauga pesmet si apoi stinge focul. Adaugati patrunjel si piper, apoi amestecati. Se amesteca sosul de hamsie cu paste fierbinte si brânza rasa pentru a se servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spaghetti cu legume coapte cuceresc prin gustul unic, dulceata si prospetimea ... dovleac, bacon si parmezan . Reteta: Spaghetti cu legume coapte Ingrediente: 250 grame spaghetti 1 dovlecel mic 1 vanata mica 1 ceapa rosie 1 ardei gras (rosu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bacon taiata in bucatele - 400 g spaghetti - 1 ceapa mare (optional) - 2 linguri de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... smantana si tarhon. Reteta de spaghetti cu scoici Saint Jacques este ... Saint Jacques cu ciuperci. Reteta: Spaghetti cu scoici Saint Jacques Ingrediente: 500 grame spaghetti 4 galbenusuri 400 ml smantana dulce 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cine a mancat vreodata paste proaspete, probabil isi aminteste cu placere textura placuta, elastica, a acestor paste tinere, preparate cu doar cateva ore in urma, avide sa absoarba sosul in care au fost strecurate. Eu unul imi amintesc si acum memorabilele paste proaspete, cu funghi porcini si smantana dulce, mancate acum ceva ani in Murano. Desi atribuim prepararea pastelor proaspete aproape exclusiv bucatariei italiene, acestea se preparau (ocazional se mai prepara) frecvent in mai toate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... siguranta la americani, care adora spaghetti and meatballs si in general ... una alta, masa de sambata, spaghetti cu super chiftelute italienesti si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Ingrediente (pentru 4 portii) - 350-400 g spaghetti integrale - un piept de pui ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... , vin si gogosar 200 gr spaghette barilla 5 catei de usturoi 2 cepe ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de gula/angula de 100g - spaghetti pentru doua persoane(eu folosesc ... usturoi - patrunjel - ulei de masline spaghetti con angulas - pune pastle la ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Fedelini (fidelini)  paste putin mai subtiri decat spaghetti. Se folosesc la supe si ciorbe, asa cum folosim si noi fideaua (numele este asemanator), de obicei sfaramate in bucatele mai mici. Timp de fierbere: intre 5 si 7 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Bavette  paste lungi, asemanatoare cu spaghetti, dar late in loc de rotunde (in sectiune). Sunt mai inguste decat pastele linguine; exista si versiunea mai subtire a lor numita bavettine. Se folosesc in mancaruri cu sosuri light. Timp de fierbere: intre 7 si 10 minute. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... paste simplu, picant si delicios  spaghetti alla putanesca (pastele prostituatelor)  ca ... : 20 minute Ingrediente: 500 grame spaghetti 6 linguri ulei de masline 4 catei ... de paste pentru a incorpora sosul. Spaghetti alla putanesca se servesc imediat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa episodul de entrocolita si zilele si noptile petrecute in baie din absolut toate motivele posibile, astazi mi s-a facut foame! Era si firesc, ca ieri am mancat doar paine prajita si ceai de menta toata ziua ... asa ca am venit in bucatarie, dornica sa mananc ceva bun ... si cum ceva bun nu era, am zis sa-l execut. Asa ca, din pricina stomacului meu dureros inca, n-am putut manca ceva cu sos si paine proaspata :)) asa cum visam, dar am facut niste paste buneeeeeeee ... si incredibil de...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... grame paste lungi integrale (lingiuine, spaghetti, etc.) 5 linguri pesto rosu 4 linguri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Vermicelli  paste mai subtiri decat fedelini, dar mai groase decat capellini. Numele lor inseamna viermisori in limba italiana. Se gasesc fie in varianta lunga sau ca ghem. Se folosesc la supe si ciorbe, sau in combinatii cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 5 si 6 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata telina. Se spala tulpinile de telina, se zvanta, se cresteaza cu cutitul la un capat si se indeparteaza cu atentie fibrele. Se prepara "battuto". Se curata ceapa si morcovii. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se taie mai intai felii, apoi fasii subtiri si cubulete. La fel si jambonul. Acest amestec de legume crude cu sunca se numeste "battuto". Se prepara "soffrito". Intr-o tigaie, se incinge jumatate din cantitatea de unt, se introduce "battuto" si se caleste 10 minute...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie bacon-ul cubulete, se toaca ceapa si se zdrobeste usturoiul. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri. Se spala verdeata, se scutura bine de apa si se taie marunt. Se incinge o lingura de ulei si se lasa slaninuta sa se rumeneasca la foc potrivit. Se adauga mai intai ceapa, usturoiul si ardeiul iute, se dunstuiesc putin si apoi verdeata, fasolea scursa si 300 ml apa. Se dau toate intr-un clocot, se sareaza usor si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa zece minute. Intre timp...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scurg fileurile de sardele de ulei si se toaca marunt. Se curata usturoiul si se toaca. Maslinele se curata de samburi si se taie in patru. Se scurg caperele. Se caleste usturoiul in untdelemn fierbinte, apoi se adauga sardelele si se sfarama cu furculita. Se adauga si rosiile cu zeama cu tot si se lasa totul la fiert, pe flacara mica, vreme de zece minute, intr-o craticioara fara capac. Se adauga maslinele si caperele si se mai lasa la fiert vreme de 20 de minute, de data asta cu capac....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... consistenta unui sos mai gros. Spaghettele se fierb intr-un vas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro