Cauta in 20.697 retete
... alegerea perfecta. Ingrediente: 500 g de spaghete fierte 200 ml smantana proaspata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sosul este gata. Se fierb spaghetele pentru 10 minute in 3 litri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 300 gr spaghete fara ou 400 gr ciuperci 200 ml ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... - 4 linguri ulei de masline - 250 g spaghete - sare, piper - busuioc, cimbru, chives Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si o lingura ... inabusit sub capac 10 minute. Spaghetele scurse se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Minunate, curry si curcuma le da culoare si savoare Portii pt 2 persoane 100 gr paste barilla nr 5 200 gr fr de mare 1 ceapa rosie 1 ceapa alba Cativa catei de usturoi 1 capia 1 gogosar Cateva felii de morcov Cateva felii ardei iute 1 pahar vin alb 2 lg pasta de rosii 1 lgt curcuma 1 lgt curry Ulei de masline Oregano, patrunjel, busuioc proaspat Punem la fiert 1 l de apa cu ceva mirodenii, oregano, coriandru, busuioc. Cand fierbe punem 1 lgt sare si pastele. Se fierb vreo 8-9 min al dente si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... a sosului. Desi in bucataria traditionala italiana gatitul cu smantana (panna) este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , excelente chiar! Ingrediente: 200 gr spaghete nr 3 100 gr rucola 1 ardei ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Culoarea, gustul si esenta Italiei sunt cuprinse in aceasta salata desavarsita prin simplitate. Insalata Caprese sau salata a la Capri, preparata in culorile tricolorului statutui peninsular  verde, alb, rosu  e considerata adevaratul simbol al bucatariei italiene. Numita pe alocuri, din ratiuni ce tin de orgolii regionale, salata  Bocconcini di mozzarella con pomodori e basilico , salata Caprese are o cerinta esentiala pentru o reusita garantata: ingrediente proaspete si de buna...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa-l ratati! Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr bacon 200 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Bustrengo este o prajitura delicioasa originara din zona Romagna. - 100 gr. fana de malai - 200 gr. faina obisnuita - 100 gr. firimituri de paine - 200 gr. zahar sau miere - 3 oua - 500 ml lapte - 100 gr. stafide - 100 gr. smochine taiate feliute - coaja de la o lamaie - coaja de la o portocala - 500 gr. mere decojite si taiate feliute - 60 ml ulei de masline - 1 lingurita sare Amestecati cele doua feluri de faina, firimiturile de paine, ouale intregi si uleiul, apoi incorporati laptele. ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... 40 de minute. Se pun spaghetele si se mai fierb inca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încalzeste cuptorul si topeste untul într-o tigaie adânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa trei minute, adauga faina si amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia devine legata, apoi adauga condimentele. Lasa compozitia deoparte si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge apa. Asezi un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pun cartofii la fiert, in coaja. Cand sunt fierti curata coaja. Intr-o tigaie incapatoare pune sunca la rumeni, taiata in bucatele mici, apoi carnea de vaca si toate verdeturile tocate marunt. Lasa totul pe foc circa 10-15 minute amestecand. Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge carnea cu vin rosu, si lasa totul pe foc, sa fiarba inca 15 minute. Potriveste de sare si piper. Unge o tava, care merge la cuptor, cu unt. Aseaza carnea rumenita, cu tot cu sos, intr-un strat uniform, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert special, in care pastele intalnesc un sos inedit pe baza de vanilie si carnea dulce a nectarinelor, caramelizate si parfumate cu scortisoara. Trucul de la baza acestui desert consta in folosirea inghetatei de vanilie care, odata topita, se transforma convenabil intr-un sos. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 300 grame de paste lungi, proaspete (spaghetti, tagliatelle, fettuccine) 500 grame inghetata de vanilie 6 nectarine 3 linguri zahar brun 2 linguri unt 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... paste in stilul bunului gust italian: simpla, rapida, gustoasa si satioasa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta. Pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... imbinam ies paste fundite cu ...spaghete :D (de legume si carne, evident ... julien sau in forma de spaghete si le adaugam peste carne ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ) care inseamna linie/coarda in italiana. Mot-a-mot, spaghetti s-ar traduce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Lupul de mare ( Pesce lupo, italiana ) este  alaturi de intrega familie ... mare europeni, numiti branzino in italiana  pestele favorit al Italiei si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro