Cauta in 20.697 retete
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), sare, sos de rosii (sos alb sau smantana) Mod de preparare ... serveste cu sos de rosii, cu sos alb sau cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 varf de cutit de boia, 5-6 linguri smantana, 2 linguri grasime, 3 linguri faina Mod de preparare: Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1/2 din cantitatea de smantana cite putin si amestecand mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza mai mare, 200 g unt, 200 g branza, 2 linguri faina, lapte, sare, sos alb Mod de preparare: Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cat sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu branza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe deasupra se toarna restul de sos. Se presara branza si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , putin ulei, sare; pentru sosul alb: 150 gr faina alba, marar ... prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu apa ... incit sa aiba consistenta unei smintini ceva mai subtire. Se fierbe ... adauga cite 1-2 linguri de sos alb, linga care se servesc legumele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, 1 pahar cu vin alb, 1/2 ceasca zeama de carne, gogosele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, 1/2 telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, 1/2 lingurita , 1/2 lingurita sare, 2 foi de dafin Mod de preparare: Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 1/2 kg. smantana, 1 pahar vin alb, 1 lingurita faina, sare, o lingura unt Mod de preparare: Puiul taiat bucati se asaza intr-o cratita cu unt si sare. Se fierbe in abur, in cratita acoperita. Cind este fiert pe jumatate, se adauga un pahar mare de smantana batuta cu o lingurita de faina si un pahar de vin alb de buna calitate. Dupa ce a fiert pe deplin, se adauga restul de smantana. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline, 1 lingurita otet de vin alb, 1 l apa rece, sare, patrunjel (pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 50 ml de vin alb, piper, sare, patrunjel, o lingurita de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. caise, 150 gr. zahar pudra, zeama de la o lamiie, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 4-5 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com