Cauta in 20.692 retete
... (daca nu agreati sa fie sosul prea acru, puteti reduce cantitatea ... la nevoie se poate subtia sosul cu cateva linguri de apa. Dupa ce sosul s-a legat se adauga cascavalul ras, din care se ... pe deasupra.Se mai tine sosul pe foc, amestecand continuu, pana ... complet topit. Se potriveste gustul sosului cu sare si piper si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se presara peste ele branza ricotta, frunze de busuioc proaspat ... cu ulei de masline. Pentru sos se incalzeste intr-o tigaie ulei ... sare si piper. Se toarna sosul preparat in vas, peste cannelloni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierti. Freci apoi crema de branza cu mustarul si 1 lingura de ulei pana obtii un sos pe care-l adaugi peste legume ... ceapa verde, 100 g crema de branza, 1 lingura mustar, ulei, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... parte. Se servesc cu cu sosul de brinza si rosii si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pe foc si, cind sosul este aproape rece, se pun ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putina sare (aveti grija ca branza e destul de sarata, sa nu ... la racit. Apoi se adauga branza telemea rasa si gorgonzola. Se ... cu amestecul de spanac cu branza. Se pregateste un vas yena ... pastele umplute. Ne apucam de sos. Punem o lingura de unt intr ... patrunjel proaspat taiat marunt. Punem sosul peste paste, sa le acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit, apoi se apasa pe forma de copt (eu am folosit de silicon), pe fund si pe margine.Se da la frigider pana facem umplutura. Frisca batuta se amesteca impreuna cu branza de vaci,ouale si zaharul. Se toarna umplutura peste crusta si se da la cuptor,cam 40-45 de minute,pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam forma. Se serveste cu sos de afine sau orice este pe placul vostru.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se incinge uleiul pentru sosul de rosii. Se adauga chili si ... si zahar daca simtiti ca sosul e acid. Se stinge focul si ... fund un strat subtire de sos de rosii. Se ia cu ... . Se umple cu amestecul de branza si spanac, folosind o lingurita. Se ... tuburile. Se toarna restul de sos de rosii peste cannelloni. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sosul: Se topeste untul la foc mic si se adauga faina ... si piper. Umplutura de branza: Amestecam branza dulce cu telemeaua zdrobita ... de rulouri alternand pe cele cu branza si ciuperci. Stropim cu sos apoi asezam al doilea strat avand ... sa fie un rulou cu branza si invers. Procedam astfel pana ... rulourile. Deasupra turnam restul de sos, acoperim cu marginile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza mai mare, 200 g unt, 200 g branza, 2 linguri faina, lapte, sare, sos alb Mod de preparare: Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cat sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu branza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... soiul "sapunari", 4 linguri cu varf branza de vaci, o felie de piine ... grosime, 1 ou, o lingura unt, sare. Sosul: o lingura cu varf de faina ... freaca miezul de piine cu branza de vaci, oul, untul moale ... cu unt. Se pregateste un sos alb din ingredientele de mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne ... cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din ... zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cat sa lege branza, nu mai mult, caci altfel ... se raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , de carne fiarta sau fripta (sau 250 gr. branza framintata), sare, sos de rosii (sos alb sau smantana) Mod de ... mici sau cu 250 gr. branza framintata si amestecata cu albusurile ... minute. Mod de servire Se serveste cu sos de rosii, cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g branza telemea, zeama sau sare de ... sau patrunjel tocat; 50-100 g branza telemea sau cascaval ras. Mod ... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ... peste ardei, presarindu-se cu branza rasa. Se infierbinta la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper, 2legaturi morcovi, 200 g branza de vaci, 50 g cascaval ras ... g zahar, 3 linguri unt, 250 ml sos olandez. Mod de preparare: Carnea ... apa cu sare citeva minute. Branza de vaci se amesteca cu ... prin acest caramel. Se incalzeste sosul olandez. Mod de servire Carnea ... taie felii si se aranjeaza pe farfurii cu morcovii si sosul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopide(dupa marime), 1/2 pahar smantana, 150g cascaval sau branza, 2-3 linguri unt, sos alb Mod de ... fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu ... conopida si se amesteca cu branza. Se unge vasul care merge ... , se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida ... se serveste, se mai adauga branza pe deasupra, unt proaspat si smantana....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. macaroane, 1/4 kg cascaval sau branza telemea, 75 gr. unt, sare, sos de rosii Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa cu sare si scurse, se amesteca cu untul si branza (desarata din ajun) sau cascavalul. Se asaza intr-o cratita unsa cu unt si se dau la cuptor pana se rumenesc. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ulei de masline, 150 ml sos pentru friptura, la conserva, 370 ... . Se adauga peste rulade sosul de rosii, sosul pentru friptura si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro