Cauta in 21.294 retete
Folosind un cutit bine ascutit, taie sfecla felii subtiri într-un vas. Adauga sucul de lamâie, un praf de sare si piper, uleiul de masline si otetul balsamic, apoi amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie peste el nasturelul, apoi feliile de sfecla, scurse bine de suc. Taie hreanul în bucati mici si adauga-l peste sfecla, apoi toarna sucul de sfecla rosie deasupra. Presara putin piper si ulei de masline si lasa-le putin sa se întrepatrunda. Se poate servi cu o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Se amesteca ricotta cu coaja de lamâie, chilli, sare si piper. Apoi adauga jumatate din cantitatea de parmezan ras si oregano/maghiran. 3. Se curata ciupercile si rupe-le coditele. 4. Se dau ciupercile prin ulei de masline, sare si piper, dupa care se umplu cu amestecul de ricotta si se presara parmezanul ramas. 5. Se dau la cuptor aproximativ 15 minute si se servesc pe un platou cu frunze de salata sau spanac pentru ornament. Credit foto:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si sa imi fac un site cu numele de Ispite dulci ... google veti poposi pe noul site. (mai dureaza putin pana cand ... ajunge foarte usor pe noul site care are o grafica mai frumoasa ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Într-o tigaie pune ardeiul gras feliat la prajit cu putin ulei de masline, sare si piper. Pune un capac peste si lasa la foc mediu timp de 15 minute, pâna când ardeiul se înmoaie. Ardeiul trebuie gatit într-o maniera lenta, daca vrei sa-i pastrezi aroma intensa. Adauga în tigaie ceapa si lasa pe foc înca 20 de minute. Adauga mai apoi usturoiul si patrunjelul si mesteca în permanenta timp de 3 minute. Gusta si adauga daca e nevoie mai multa sare si piper. Adauga otetul balsamic si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua 115 g faina 1 lgt praf de copt 140 ml lapte un praf de sare 4-5 lgt zahar * mixam galbenusurie cu zaharul pana se albesc * adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt si sarea - se adauga alternativ, pana la final * albusurile se bat spuma tare, iar la final se incorporeaza in galbenusuri incet, cu ajutorul unui tel, amestecand de jos in sus * cu ajutorul unui polonic mic se ia o cantitate de compozitie si se pune fix in mijlocul tigaii incinse si unse in prealabil cu putin...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... Muschi a la Jamie Un muschi de porc care nu poate da ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ou o cana de faina cu agent de crestere o cana de lapte * se amesteca toate cu un tel si se fac mini-pancakes in tigaia incinsa in care ati pus un strop de ulei * se intorc atunci cand fac gropite :) * se ung cu dulceata de lapte de la " Bunatati de acasa " si se savureaza cu dragoste :) * va las fotografii care va vor ghida ... prea multe vorbe, pot strica entuziasmul ;) POFTA BUNA! *** ... si manuta fericita ... :)
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , De cateva zile am lansat site-ul personal "Lectia de Sanatate ... . Va invit sa intrati pe site: lectiadesanatate.mycali.biz Pentru orice ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Pentru azi v-am pregatit cel mai simplu si rapid gem pe care il puteti face. E din rubarba. Stiu ca in ultima vreme v-am tot dat retete cu rubarba , dar daca imi place leguma asta, ce pot face? Cum am cumparat mai multa rubarba, dupa ce am facut cu o parte prajitura rasturnata, pe restul am transformat-o in gem. La fiert rubarba se comporta foarte bine, pentru ca ea nu este foarte zemoasa, asa ca gemul nu trebuie fiert prea mult pana ajunge la consistenta dorita. *Pentru gem sau dulceata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... lapte si presata bine. Formezi parjoale pe care le treci prin ... un platou. Adaugi sosul si parjoalele si le aduci la masa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Azi incep o serie de retete cu capsuni. Va spun asta de la inceput, ca sa nu incepeti cu "Oare ce o fi cu Brindusa in ultima vreme? Numai capsuni vede in fata ochilor?" Ete, da :) In primavara asta am dat in patima lor. Mi se par asa de aromate si gustoase, ca nu le pot rezista. Prima reteta e cea de dulceata de capsuni. Daca o faceti va rog mult sa nu puneti nici un fel de conservant! Stricati bunatate de dulceata cu toate chimicalele din gelfixuri si altele. Va promit eu ca o sa iasa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Stiu , ca micii sunt traditionali pentru bucataria romaneasca , si noua ne plac foarte mult , si se serviesc la masa foarte des , cu orice ocazie . Insa , scopul acestui mesaj este de a explica tehnologia de preparare a tocaturii pentru mici. Nu este metoda traditionala , care o cunoasteti toti, este o metoda a mea, la care am facut multe experiente , pana am ajuns la un rezultat si gust excelent. Este parerea la toti ceea , care au servit din ei. Prima intrebare dupa prima mushcatura era ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins. Se serveste cu salata de sezon. - 250 g resturi de carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur. - 1/2 kg ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia de pe gratar, se presara cu cimbru sau piper si i se pune o felie de unt data prin verdeata. - 600 g muschi de vita, 50 g unt, sare, 1 lingura verdeata tocata marunt, cimbru, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro