sirop nefiert di zmeura indulcit cu miere
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
sirop de cirese, sirop de papadie, prepararea sirop de afine, sirop de piersici pentru iarna, sirop flori soc fara fierbere lasate 24 ore la macerat, suc de rosii nefiert cu aspirina si sare, sirop de visine fara zahar, preparare vin de zmeura, sirop prune, sirop de piersici
Cum aveam in congelator o foaie de blat coapta mai de mult ,am pus-o in cuptorul cu microunde 2-3 min sa se decongeleze.Crema de ciocolata aveam ramasa de la un tort de ciocolata facut pentru cineva la comanda. Uite asa repede in 10 min am relizat tarta.Am pus aluatul pe un platou,fructele de zmeura peste blatul putin insiropat si apoi crema de ciocolata(frisca si ciocolata).Decor din cateva boabe de zmeura mai frumoase. Cred ca mai rapid de atat nu se poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foaie de blat.Se paseaza zmeura intr-un vas separat si ... peste blat.In restul de zmeura se adauga gelatina inmuiata in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vanilie, 500 ml smantana, 3 linguri miere lichida, 200 g fulgi de migdale ... ml smantana, 100 g zahar si mierea se incalzesc. Se intinde aluatul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. miere, 100 gr. pesmet de turta dulce, 150 gr ... date prin masina, se adauga mierea, celelalte ingrediente uscate si, cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foi: 250 g zahar, 3 linguri cu miere, 3 oua, 6 linguri cu ulei, 500 ... 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere mari, olingurita miere, coaja si zeama de la o lamiie, o lingurita ... -o tava de teflon. Se amesteca mierea, margarina, coaja si zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dupa care am adaugat si zmeura amestecam usor sa nu se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
50 gr. miere, 2 oua, 150 gr. smantana, 150 gr. unt incalzit ... preparare: Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g zmeura, 1/4 kg zahar, 1/2 l apa, 1 paharel de lichior, 1 litru sifon Mod de preparare: Se prepara un sirop din apa si zahar; se fierbe 2-3 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se zdrobeste zmeura, se adauga la sirop, se amesteca cu lichior si se lasa acoperit la macerat 2-3 ore. Inainte de a servi sucul, se strecoara prin tifon si se adauga sifonul. Mod de servire Se serveste cu gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. miere, 120 gr. unt, 120 gr. nuci, 1 galbenus, 80 gr. zahar pudra, jumatate plic zahar vanilat Mod de preparare: Untul, nucile, zaharul, galbenusul si zaharul vanilat se amesteca, pana ce compozitia incepe sa se albeasca. Se adauga mierea si se omogenizeaza totul, cu mixerul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml lapte, 2 linguri zahar, 300 g zmeura, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 100 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. miere, 500 gr. faina, 1/2 pahar de smantana, 1 pahar lapte ... bicarbonatul si se introduce in miere zaharul ars, laptele si smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blatul: 1 ou, 200 gr. zahar, 150 gr.lapte, 280 gr. faina, 3 linguri miere, 1 praf de copt, mirodeniiCrema: 200 gr. zahar, 10 linguri lapte, 2 linguri cacao, 1 pachet unt(margarina), Mod de preparare: Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte. Crema: Se face un sos din ingredientele de mai sus in care se introduc pe rind bucatile taiate, iar apoi se tavalesc prin...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi. Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana. Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore. Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste. Formele de budinca se pun in apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ceasca miere, 1/2 ceasca suc lamiie, 1 litru apa, un praf de sare Mod de preparare: Se amesteca mierea cu apa rece sau calda, in functie, dupa aceea se adauga sucul de lamiie si sarea. Mod de servire Se serveste cu gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr ... Mod de preparare: Se dizolva mierea si untul pe foc moale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... macinate, 30 gr. pesmet. Pentru sirop: 300 gr. zahar, 100 ml ... 30 de minute. Se pregateste siropul dizolvind zaharul in apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. nuci verzi curatate, 1/2 pahar miere de albine, 2 pliculete de zahar ... legat, se spumeaza, se adauga mierea si vanilia. Cind zaharul este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 ml frisca batuta, 300 g zmeura Mod de preparare: Se topeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com