Cauta in 22.505 retete
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat bine albusurile, se adauga un praf de sare, zaharul vanilat, coaja de lamaie si galbenusurile. Se incorporeaza toate acestea, dupa care se adauga pe rand: uleiul, faina si zaharul. Se amesteca bine cu mixerul, pentru ca zaharul sa se topeasca. 2. Se stinge praful de copt cu 2 lingurite zeama de lamaie. Se adauga la aluat si se mai mixeaza un minut. 3. Se pune in tava hartie de copt, se toarna aluatul in tava , dupa care se introduce in cuptor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie în cubulete mici în totalitate, iar capsuni pastram 14 la 16 întregi ... ciocolata si un strat de capsuni taiate cubulete. Între a treia si ... fructe taiate cubulete, ananas si capsuni în proportii egale. Dupa aceea se ... toata suprafata.Deasupra ornam cu capsuni întregi si cubulete de ananas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg capsuni, 150 gr. smantana, 150 gr. zahar pudra Mod de preparare: Capsunile se curata de codite si se spala, apoi se asaza intr-un castron de sticla, in straturi alternative cu zahar si smantana. Mod de servire Se dau la rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg capsuni, 1/2 lamiie, 150 g zahar pudra, 2 linguri rom Mod de preparare: Se aleg capsunile mari, frumoase si nelovite, se spala si se pun pe un prosop curat. Se scot apoi coditele, se aseaza intr-un castron in straturi, fiecare strat presarat cu zahar. Se stropeste salata cu zeama de lamiie amestecata cu rom. Mod de servire Se tine la rece cca 30 minute inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gata batuta, 20-25 de capsuni Mod de preparare: Se fierbe ... strat de frisca presarat cu capsuni, alt strat de orez, pana ... frisca din abundenta si cu capsuni. Peste fructe se presara putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga untul topit si siropul de artar si se omogenizeaza ... cu zahar si le servim stropite cu sirop de artar. Delicioase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se amesteca bine. DECOR: Oprim 3 capsuni mai marisoare,iar restul le ... usor jeleul se amesteca cu capsunile piure. Ciocolata neagra se topeste ... topim cat sa tapetam cele 3 capsuni,restul se rade. ASAMBLARE: Intr ... a formei de tort . Tapetam cele 3 capsuni oprite cu ciocolata alba topita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg capsuni, 350 g zahar, 1/2 kg frisca Mod de preparare: Se trec prin sita capsunile si se fierb cu zaharul. Cind s-au racit, se amesteca cu frisca si se dau la frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru coca: 150 gr. zahar pudra, 4 galbanusuri, 250 gr. nuci pisate, 4 albusuri. Pentru crema: 500 gr. frisca, zahar vanilat, 500 gr. capsuni, ciocolata rasa pentru decor Mod de preparare: Se bate zaharul pudra cu galbanusurile si se adauga nucile. Se bat albusurile si se adauga la galbenusuri. Se pune coca intr-o forma rotunda in cuptor ( 175
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Paseaza fructele pâna obtii un piure fin. Adauga peste piureul de fructe laptele de soia si semintele de in si continua sa amesteci pâna vei obtine o compozitie omogena. Serveste-l într-un pahar înalt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. capsuni, 100 gr. zahar, 3 albusuri, 100 gr. zahar pudra, biscuiti Mod de preparare: Se bat albusurile spuma si se pune treptat zaharul pudra, amestecand mereu. Se adauga capsunile zdrobite, se amesteca si se bat pana se face o spuma. Se aseaza pe o farfurie. Se poate decora cu capsuni intregi si de jur imprejur se pot infige biscuiti. La fel se pregateste si spuma de afine, de fragi, de zmeura si de visine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dupa care am adaugat si capsunile amestecam usor sa nu se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 albus, 1 pahar zahar pudra, 1/4 capsuni, din care se opresc citeva pentru ornat, stropite cu rom Mod de preparare: Se bate spuma, cu mixerul, albusul cu zaharul si capsunile. Se toarna intr-un castron de sticla, se orneaza cu capsunile stropite cu rom. La fel, se poate face spuma de zmeura sau fragi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 ml lapte proaspat si foarte rece, 200-300 gr capsuni, 200-300 gr ananas cuburi, nuca de cocos rasa, capsuni intregi, miere dupa gust Mod de preparare: Intr-un blender electric se introduc toate ingredientele, cu exceptia nucii de cocos si a capsunilor intregi. Se maruntesc foarte bine ingredientele pana cand pulpa fructelor devine omogenizata in continut. Se toarna in pahare, se decoreaza cu felii de capsuni, se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. capsuni, 2 albusuri, 200 gr. zahar Mod de preparare: Se bate cu telul albusul cu zaharul, adaugindu-se treptat capsunile, pana ce se intareste spuma. Mod de servire Se asaza in cupe si se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie în cubulete mici în totalitate, iar capsuni pastram 14 la 16 întregi ... ciocolata si un strat de capsuni taiate cubulete. Între a treia si ... fructe taiate cubulete, ananas si capsuni în proportii egale. Dupa aceea se ... toata suprafata.Deasupra ornam cu capsuni întregi si cubulete de ananas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. capsuni, 250 gr.zahar tos, 1 pahar vin rosu, 1/2 lamiie coaja de lamiie Mod de preparare: Din zahar, vin si coaja de lamiie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 3-4 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 banana, 2 dl capsuni congelate (10 buc.), 4 dl iaurt cu vanilie, putin zahar Mod de preparare: Toate ingredientele se mixeaza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi. Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana. Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore. Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste. Formele de budinca se pun in apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro