se fierbe ficatul la drob de viata
Pagina 2 din 5
... 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste ... ulei in tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste ... ulei in tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne ... coniac Mod de preparare: Se fierb maruntaiele in citeva clocote. Se ... cu ceapa, verdeata, piinea, iar ficatul si rinichii se taie cuburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
inima, ficatul si plaminii de la miel, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov ... . Cind este gata, se rastoarna drobul pe un platou si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 200 gr. ficat, 200 gr. unt, sare, piper, nucsoara, garnituri Mod de preparare: Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si ... albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri ... , se adauga bulionul sau rosiile si se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca ... , ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg ... masina de tocat impreuna cu ficatul crud si franzela muiata o clipa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. rosii, 100 gr. ficat, o felie piine muiata in lapte, o ceapa ... , sare, piper Mod de preparare: Ficatul, taiat in bucati mici, se ... in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Franzela, pate de ficat, masline, gogosari, maioneza, smantana groasa, rosii mici ... se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline ... mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr ficatei de pui, 1 cutie / 1 borcan de ciuperci, 2 legaturi de ... intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute ... cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
felii de piine, 1 cutie pate de ficat, 100 gr. unt, sare, piper, 2 lingurite vin Mod de preparare: Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari. Mod de servire Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : maruntaiele de la un miel (ficat, inima, rinichi, plamani) 1 legatura ceapa ... 10 oua sare, piper Mod de preparare Drob de miel mozaic Fierbem maruntaiele in apa cu sare. Le scoatem ... la cuptor la foc mediu. Drobul nu trebuie lasat sa se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro