Cauta in 21.292 retete
Incalziti cuptorul dinainte la 170 C. Intr-o cratita, puneti ciocolata si untul la topit,la bain-marie. Indepartati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Separati albusurile de galbenusuri. Peste compozitia de ciocolata, puneti faina, amestecati si apoi incorporati galbenusurile. Intr-un castron, bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul. Incorporati usor albusurile cu zaharul in compozitia de ciocolata. Ungeti cu unt formele (vase mici rotunde pentru budinca sau cescute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa un mesaj scris de Ghiocel , am descoperit 3 plicuri de ierburi uscate : cimbru, patrunjel si marar. Si inca ceva, un magnet cu harta Romaniei... Si voi ajunge la epilog, intr-o mica ora, ca si in bucatarie, trebuie sa asteptam pentru a vedea rezultatul final...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri cu apa, 1/2 lingurita sare, un varf de cutit cu piper, 15 ml lamiie Mod de preparare: Ouale fierte tari sau cleioase se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia se amesteca si cu acest sos se stropesc bine ouale cat sunt calde. Ouale se pot stropi si cu mujdei preparat din 2-3 catei de usturoi, presarati cu 1/2 linguri cu apa, o lingura de zeama de lamiie, 2 linguri de ulei si un varf de cutit de piper
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In sfarsit mi-a ajuns si mie cadoul pe care l-am astepat ;0) Am primit o brosa in forma de tortulet asa de simpatica de numa si o pungulita de boia dulce . Apreciez gestul frumos si i multumes frumos pentru cadou lui Carmen , Crmen handmade Aicea e ste ce am oferit eu lui Lia si ma bucur ca ia palcut :) Acest concurs la-m aflat de la Boscodina iar inscrierile au fost facute pe situl lui Yafa . acum a venit randul sa arat cu darg ce am primit ... pe curand :)!
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Am primit invitatii sa sustin Atelierele culinare "Cu Ama in Bucatarie" in cateva orase din tara. Care oras ziceti sa fie primul? online surveys
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... fursecurile facute de casa. Cand facem acasa propriile noastre fursecuri, stim ... fim chimisti. Ingredientele pe care le folositi sant aceleasi ca si ... care lucreaza in domeniu si fac biscuiti si prajituri, in cantitati ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Poti citi pe Tedoo.ro un post scurt si la obiect care raspunde acestei intrebari.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Timpul de fierbere necesar pentru obtinerea oualor tari este de 10 min. de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin cateva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor. - 2 oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ouale fierte tari sau cleioase se taie in sferturi si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frumusel mijlocul, astfel incat sa facem o adancitura in blat si NU ... la frigider, apoi cand spuma e tare, incorporam cu o spatula fulgii de ... simplu, a fost aromata si musafirilor le-a placut foarte mult. Asa ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cca 10 cm pe care le goliti de "continut". Adica, ajutati ... motive taranesti, asa ca am luat un tzucal batranesc care mi-e tare drag si util, asa ca scuzati "decorul") Dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ati vazut in ultimul timp fac painea numai cu drojdie naturala ... curand am aflat tehnica de a face paine imbogatita cu oua si ... a doua zi, cea ce noi facem in casa, stiti ca am ... aceas zi in care se face.Bun, sa va spun putin ... deloc, doar atat sa iti faci programul dupa ele, in rest ... chifle este prima data cand le fac, si este o reteta inspirata intr-o...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... mi-a dat si smochinele care le-am folosit la aceasta dulceata ). Si ce sa fac cu atatea gutui? Am mancat ... curata de seminte si partea tare (semintele nu se arunca, deocamdata ... fiert cu apa cat sa le acopere (eu am folosit aceias ... aprox 40 min. Semintele care le-am curatat de la gutui ... timp de 12 ore, fara a le presa . Se cantareste sucul si ... holla con agua, a la que...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... mele pentru micul-dejun (care fac parte din planul ambitios de ... foarte complex:)): 1 ardeii, ceapa verde si usturoiul le tocati marunt,apoi le caliti in o lingura de ulei. 2 cand au prins culoare si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , facute atunci cand trebuie sa fac ceva repede si nu am ... pus cateva rosii tocate si le-am lasat sa fiarba un ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... frunzele de salata spalate si scurse. Intre timp fierb ouale tari, le tai in jumatati si le scot galbenusul. Galbenusurile le amestec cu unt ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... asa mi-a venit ideea de a face chiftele cu cous-cous in compozitie, pentru ca daca le-as fi pus garnitura n-ar ... vreti, eu am vrut sa le fac cat mai simple sa vad daca se simte gustul cous ... pe mana si in momentul in care le aplatizez in palma ... pic cu degetul mare pentru a le da o forma cat mai rotunda ... mereu, dar macar incerc :D) si le punem in tava de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com