Cauta in 16.218 retete
...  varza calita cu mar ( Rotkohl mit Apfel sau, simplu, Apflerotkohl ) este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... experienta germana in gatirea bockwurst , bratwurst , wienerwurst si a altor wursti (carnati ... otet salata de varza murata ( sauerkraut ) Preparare: Puneti la fiert, intr ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mai populari carnati sunt: Wurstel mit senf (carnaciori cu mustar), Weisswurst ... paine si salata de varza sauerkraut (salata de varza murata, usor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , din ceaun se mananca gregar. Mitul mancarii care nu este niciodata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... varza (in special in muraturile sauerkraut), chimenul se pune in valoare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... decis sa mai atac un mit: gratarul e doar pentru carnivori! :) Ei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... "surkrut", transformat din cuvantul german "sauerkraut - iarba acra sau varza acida ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , Aspect comercial nota 4. Firma Pan Mitea SRL din Dumbraveni Sibiu: Cozonac ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... ]Exista in bucataria romaneasca un mit conform caruia praful de copt ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , oua si piper Cayenne). Exista mitul homarului care tipa cand este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un an). Vechi sau nou? o Mitul invechirii vinului este unul desuet ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... 1,20 Euro poti lua un bratwurst, pentru a simti gustul atat de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... le-a transformat intr-o raritate. Exista mitul consumului de stridii doar in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Din ce in mai multe persoane cred cu tarie  si exprima foarte vocal, inclusiv in comentariile postate pe cevabun.ro  faptul ca mierea tratata termic devine toxica. Cum? Ce? De unde a unde a aparut asta? Cautand sursa am descoperit un interviu acordat gsp.ro de catre prof. Gheorghe Mencinicopschi in care afirma, printre altele, ca In contact cu apa mai calda de 40 de grade, mierea devine toxica, isi schimba proprietatile. O putem folosi, dar dupa ce am asteptat putin sa se mai raceasca...
Reţetă de pe www.cevabun.ro