Cauta in 21.436 retete
Reteta adevarata de saratele se face cu un aluat care contine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si biscuiti dulci si biscuiti sarati. Si unii si altii sunt ... ) Biscuiti vienezi Biscuiti cu scortisoara Saratele (biscuiti sarati) Saratele cu chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 600 g cartofi, 150 g pesti mici sarati (hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... potrivit. Serviti supa fierbinte cu saratele. - 6 cepe potrivite, 50 g unt, 800 ... (optional), 150 g aluat fraged pentru saratele, 30 g parmezan ras, 1 ou. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie. Se serveste cu sos. - 1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi. Sosul: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 g nuci pisate, 1,5 l apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Clatitele sarate iti ofera o infinita posibilitate. Merg umplute cu piure de ... varza murata, calita. Ruleaza clatitele sarate, cu ce umplutura vrei, aseaza ... iaurt. Poti incerca si clatite sarate, cu file de peste afumat ... . Se pun si in clatitele sarate arome, in functie de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , am folosit cantitatile pentru caramelul sarat si ii spun si acesteia ... . Omogenizam compozitia. Ingrediente pentru caramelul sarat - 380 g zahar -40 g unt (continut ... vi se pare prea putin sarat, insa tineti cont ca ea ... deasupra si margini. Turnam caramel sarat din abundenta lasand sa curga ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... 1ou pentru umplut: 700g branza sarata 1 ou 2 linguri smantana In laptele ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plan sa fac niste muffinsi sarati si colorati si intr-o buna ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... incerc si varianta de briose sarate, ideale ca aperitiv, fiindca am ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... conditii sunt indeplinite de budincile sarate. Usor de preparat, sanatoase, gustoase ... , carne, peste si lactate, budinicile sarate sunt cina ideala si nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste în prealabil cuptorul. Cartofii se amesteca cu toate ingredientele, dupa care se pun în tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduc la cuptor si se lasa aproximativ 30 de minute, în functie de consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lui Eduard) si a doua tava - saratele invartite , sau nush' cum sa ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in minte ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... aceea cand am descoperit aceste saratele de la Culoare si savoare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O reteta simpla de tot si rapida. Cantitatile sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit 200 g) faina cit cuprinde sa iasa un aluat elastic (mie mi-a luat cam 400 g) 1-2 linguri de apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol, se adauga faina si se framinta un aluat de consistenta plastilinei. Eu am avut nevoie si de putina apa, ca sa se lege aluatul mai bine. Se lasa la rece vreo jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie fisii. Se coc pe...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
1 martie 2016 Ingrediente: 300 gr. branza de vaci 300 gr.margarina sau unt 300 gr. faina o lingurita sare Pentru final-uns: un galbenus un pic de lapte mac,chimen sau susan Mod de preparare: Intr-un castron punem branza,margarina,sarea si omogenizam bine. Adaugam faina si framantam bine,aluatul rezultat il invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru 2-3 ore. Impartim aluatul in 2-3 parti egale. Intindem fiecare parte de aluat pe rand dupa care il taiem in fasii pe care le asezam in...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... 1 galbenus 100 grame branza telemea sarata 2 linguri smantana 30% grasime 15 ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com