Cauta in 16.331 retete
... timp se face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua ... pe planseta. Din compotitia de branza se ia cate o lingura plina ... in timpul prajirii. Placintele cu branza se prajesc in ulei incins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : intr-un castron se amesteca branza,zaharul( dupa gust cat vreti ... o foaie, se intinde compozitia de branza si apoi cealalta foaie. Foaia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calduros(cca 20 min). Umplutura: branza sfaramata(sau data pe razatoare ... strat subtire de umplutura de branza, pe toata suprafata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru umplut. Preparare crema de branza cu marar: Frecam crema de branza cu untul la temperatura camerei apoi adaugam smantana. Adaugam mararul ... omogenizam compozitia. Preparare crema de branza cu somon: Frecam crema de branza cu untul la temperatura camerei apoi adaugam smantana. Adaugam somonul ... . Punem peste el crema de branza cu marar si nivelam. Asezam ... blat si apoi crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Dai branza pe o razatoare, adaugi ouale, pui doua foi de placinta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dubleaza volumul. Intre timp amestecam branza cu zaharul, coaja de lamaie ... . Punem in mijloc umplutura de branza si dam la cuptorul incalzit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toaca marunt , se amesteca cu branza si margarina bine , pana devine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu ... sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la crescut se pregateste umplutura: Branza se freaca cu zaharul si ... .ro/retete/desert/placinta-cu-branza-dulce-si-stafide-fid-1488531 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Se da branza pe razatoare, separat se amesteca ouale cu zaharul vanilat, apoi se pun peste branza rasa. Se unge tava cu cubul de unt, se intinde prima foaie, se adauga umplutura, se uniformizeaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se pune tava la cuptor timp de 40 de minute. Dupa ce se raceste, se taie in patratele si se pudreaza cu zahar dupa preferinte. Are un grad redus de dificultate. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dizolva complet.Se amesteca cu branza.Detasam peretii de la forma ... -l rupem. Turnam apoi compozitia de branza si punem boabe de struguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate se pune compozitia cu branza apoi se impaturesc : o parte din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intre timp facem crema de branza: Branza de vaci se mixeaza ... servirii. Din resturile de aluat se pot face niste saratele delicioase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si putin ulei de masline. 2. Branza proaspata se mixeaza cu smantanasi ... in jumatate din cantitatea de branza si cu mararul. Somonul se ... orneaza cupele cu crema de branza si castraveti, se asaza un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine ferma. Frecam crema de branza cu zaharul pudra si adaugam ... restul o amestecam cu crema de branza. Obtinem o crema aerata, ferma. Incepem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro