Cauta in 21.294 retete
... putin ulei o tava rotunda. Taie branza si cascavalul in bucati mai ... robot de bucatarie cu cutit: branza, cascavalul, ouale si 1/2 din lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin ulei o tava rotunda. Taie branza si cascavalul in bucati mai ... robot de bucatarie cu cutit: branza, cascavalul, ouale si 1/2 din lapte ... continuarea celeilalte. Stropeste placinta cu branza cu ulei si presara susan ... - 30 de minute, la 180 C Placinta cu branza se serveste calduta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. branza de burduf sau cas proaspat, 100 gr. unt ... boia dulce, 1 varf de cutit chimen, sare Mod de preparare: Brinza ... cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g branza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi Mod de preparare: Se da branza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna. Mod de servire Aceasta pasta poate fi folosita si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura branza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu branza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare ... ou batute, o lingura cafea filtru, chimen, 100 gr. cascaval ras Mod ... zahar si deasupra se presara chimen sau cascaval dupa gust dupa ... se pune o lingura-doua de chimen macinat fin (se gaseste in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Mod de preparare: Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecand bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Am mai pus putina sare (aveti grija ca branza e destul de sarata, sa nu puneti foarte multa sare) si piper ... la racit. Apoi se adauga branza telemea rasa si gorgonzola. Se ... cu amestecul de spanac cu branza. Se pregateste un vas yena ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivite (cate 2 de persoana), branza de vaci sarata, condimente (delikat, patrunjel, busuioc, piper), smantana, unt (cat ... ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa ... foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare ... ou batute, o lingura cafea filtru, chimen, 100 gr. cascaval ras Mod ... zahar si deasupra se presara chimen sau cascaval dupa gust dupa ... se pune o lingura-doua de chimen macinat fin (se gaseste in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-un vas, iar in untura ramasa calesti ceapa tocata. Cureti ... aproape gata, pui bulionul si chimenul, potrivesti de sare si dai ... porc, 1 kg cartofi, 2 cepe, 150 g untura, 1 lingura bulion, 1 legatura verdeata, sare, piper, boia, 1 lingurita chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. branza, o lingurita zeama ceapa, boia, telina sau chimen, o lingurita margarina Mod de preparare: Orice fel de branza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata cat mai marunt ca o pasta, careia i se incorporeaza o lingurita de margarina. Se adauga chimenul sau putina telina proaspat rasa. Se mai pot adauga boia si ceapa, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari. - 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca cu sunca/parizerul, 3/4 din branza,3/4 ceapa, smantana, piperul negru, frunze ... de mai sus. restul de branza si ceapa verde (cruda) + marar ... marisori, 180 g sunca sau parizer foarte slab, 180 g branza (slaba, dar sarata, e mult mai gustos), 100 g ceapa verde taiata marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in minte ... - 1 lingura cu unt - sare - ulei - chimen (noua nu ne place, asa ... fel de budinca. Adaugam ouale Branza (pe care eu am maruntit-o cu o furculita) Si chimenul sau cimbrul, in cazul meu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. .
Reţetă de pe retete.eva.ro