saratele cu untur si br nz maramure
Pagina 2 din 5
... ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , am folosit cantitatile pentru caramelul sarat si ii spun si acesteia ... . Omogenizam compozitia. Ingrediente pentru caramelul sarat - 380 g zahar -40 g unt (continut ... vi se pare prea putin sarat, insa tineti cont ca ea ... deasupra si margini. Turnam caramel sarat din abundenta lasand sa curga ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... bucurie o sa descoperi dincolo de untura. Carnea de porc astfel conservata ... de porc si carnati in untura Ingrediente: carne de porc proaspata ... , spata) carnati proaspeti de porc untura de porc boabe de ienibahar ... la fel cu carnatii. Topiti untura intr-o cratita adanca. Adaugati la ... borcane curate si uscate. Turnati untura peste carne. Pastrati carnea la ... . [note]Carnea si carnatii in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... plan sa fac niste muffinsi sarati si colorati si intr-o buna ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... conditii sunt indeplinite de budincile sarate. Usor de preparat, sanatoase, gustoase ... , carne, peste si lactate, budinicile sarate sunt cina ideala si nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incerc si varianta de briose sarate, ideale ca aperitiv, fiindca am ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încalzeste în prealabil cuptorul. Cartofii se amesteca cu toate ingredientele, dupa care se pun în tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduc la cuptor si se lasa aproximativ 30 de minute, în functie de consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceea cand am descoperit aceste saratele de la Culoare si savoare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu ochiul. Reteta de gogosele sarate chiar mi-a ramas in minte ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ales sa fac acest burek sarat, umplut cu carne si cu branza sarata, "Burek sa mesom" si "Burek sa sirom" pe limba ... faina 600 ml apa 8 linguri untura pentru umplutura de branza: 300 ... -un vas. Adaugam apa si untura topita si framantam pana obtinem ... si le ungem bine cu untura. Pregatim umplutura de branza. Faramitam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 martie 2016 Ingrediente: 300 gr. branza de vaci 300 gr.margarina sau unt 300 gr. faina o lingurita sare Pentru final-uns: un galbenus un pic de lapte mac,chimen sau susan Mod de preparare: Intr-un castron punem branza,margarina,sarea si omogenizam bine. Adaugam faina si framantam bine,aluatul rezultat il invelim in folie alimentara si il dam la rece pentru 2-3 ore. Impartim aluatul in 2-3 parti egale. Intindem fiecare parte de aluat pe rand dupa care il taiem in fasii pe care le asezam in...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... 1 galbenus 100 grame branza telemea sarata 2 linguri smantana 30% grasime 15 ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Particularitatea acestei prajituri sau aperitiv este ca datorita formei de scoica, pe margine aluatul devine foarte repede dur, iar in centru aluatul se umfla facand un dom. Ingrediente (pentru 24 madeleine marime mijlocie): -3 oua mari -80 g faina T45 - 1 pliculet de praf de copt - am pus mai mult praf de copt din cauza ingredientelor din aceasta reteta - 30 g ulei sau 1 lingura de ulei - 80 g de lapte - 80 g pudra de migdale - 50 g carnati uscati, salam uscat, sunca afumata taiati in...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... trebuie la copt. Folosim aluatul la tarte delicioase cu umpluturi sarate ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Clasice, gustoase si usor de preparat. Ingrediente: 250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte cald, 1 lingura de smantana, o lingurita rasa de sare, doua linguri de chimen. Preparare: Amesteca intr-un castron untul moale impreuna cu faina, cu mana. Adauga un ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul la rece circa o ora. Intinde o foaie, pe care o ungi cu ou batut. Poti presara putina sare grunjoasa deasupra. Taie fasii cat se poate de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: patru castraveti mici, 15 ridichi, 500 grame crema de branza de vaci proaspata si doua-trei linguri de smantana, o cana de gheata pisata, trei fire de verdeata tocata, un praf de sare si putin piper. Ingredientele ,,produc" trei pahare de smoothie. Preparare: - Curata de coaja castravetii, piseaza cuburile de gheata, curata si taie in bucati ridichiile. - Pune toate ingredientele intr-un blender. Mixeaza. Rezulta un smoothie cremos, destul de gros, care poate fi baut, insa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta dietetica si de post, daca doriti. Se fac relativ usor, se maninca si mai usor, caz in care dieta este clar periclitata. :) Daca se decupeaza in patrate sau dreptunghiuri cit de cit regulate, se pot folosi ca biscuiti de aperitive, in genul cum sint Wasa. Sursa aici , via Lena . Nu va speriati de cantitatile in grame, va puteti descurca foarte usor cu un pahar cu volumul de 240 ml si o lingura. Aveti nevoie de: 43 g (1/4 cana) seminte de floarea soarelui 43 g (1/4 cana) seminte de...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Ingrediente: sucul de la doi-trei morcovi, doua-trei linguri de smantana, sare si piper, un ardei verde, fara seminte (eventual iute), patrunjel tocat, o lingurita de suc de lamaie, o bucatica de telemea. Rezulta doua pahare. Preparare: - Pune in blender telemeaua bucatele, smantana, ardeiul tocat foarte fin si sucul de lamaie. Amesteca. - Adauga sucul de morcovi (eventual indoit cu suc de rosii) si amesteca. - Serveste cu patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta simpla de tot si rapida. Cantitatile sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit 200 g) faina cit cuprinde sa iasa un aluat elastic (mie mi-a luat cam 400 g) 1-2 linguri de apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol, se adauga faina si se framinta un aluat de consistenta plastilinei. Eu am avut nevoie si de putina apa, ca sa se lege aluatul mai bine. Se lasa la rece vreo jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie fisii. Se coc pe...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com