saratele cu untur si br nz maramure
Pagina 1 din 5
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 2. Amesteca cheddarul cu crema de brânza, pesmetul si mustarul într ... de ceapa si amestecul de brânza. 3. Mai da tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si piper. Apoi se adauga brânza, spanacul, ardeiul iute, rosiile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca am avut untura de la porcule nost', am zis sa le fac baietilor ... niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca nu se ... de lapte caldut 4 linguri de untura (in reteta dupa care m-am ... se umfla maiaua. Adaugati sarea, untura si restul de lapte si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 2 oua, 2 felii piine alba, 1 lingura untura, patrunjel si marar tocat, sare, piper, untura pentru prajit, pesmet Mod de preparare: Carnea taiata bucati ... marunt, inabusite cu o lingura de untura. Tocatura se pune intr-un ... prajeste pe ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se fac din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de placinta. Se aseaza jumatate din amestecul de branza, se pun deasupra 5 foi de placinta, urmand aceiasi pasi ca mai sus, restul de umplutura si inca 5 foi de placinta. Se face un sos din 50 gr smantana, un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cartofi, 150 gr. pesti mici sarati(hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Preparate in casa, checurile sarate sunt o solutie prin care iti poti ... care se gasesc usor, checurile sarate te vor cuceri. Sunt un ... aromate Chec cu rosii uscate si masline Checul sarat al bunicii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca salata rece. - 1,5 kg peste sarat (afumat), 600 g ceapa, 200 g morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa dupa ochi (cat sa ... pentru gratar Intr-o tigaie, incingem untura si prajim carnea pe ambele ... intr-o cratita turnam peste ea untura in care s-a prajit, apa cat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Reteta adevarata de saratele se face cu un aluat care contine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro