sarah ber
Pagina 4 din 5
... . - 1 kg faina, 50 g drojdie de bere, 300 ml lapte, 150 g ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care se toarna vinul sau berea, tuica si sosul de rosii ... , 250 ml vin rosu sau bere, un paharel de tuica (optional ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu patrunjel. - 500 g carnati de bere, 1 kg rosii, 4 ardei grasi, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 oua batute bine, spuma de bere, mustarul, macul, sare, piper dupa ... sos: 2 oua, 100 g spuma de bere, o lingura mustar picant, 20 g usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se toarna sticla de bere peste. Se pune la cuptor ... , 2 buc. patrunjel mare, o sticla de bere, 1 pachet de spaghete, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un vas faina, susanul si berea. Se bat cu telul, se ... g faina, 60 g susan, 80 ml bere, 2 oua, sare, piper, nucsoara pisata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... framintat). Se freaca drojdie de bere cit o nuca cu o lingura de ... faina, 10 galbenusuri, drojdie de bere, 100 g untura, 200 ml ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cind devine spumoasa cu atita bere cit sa obtinem o crema groasa ... de oaie, 100 g unt, putina bere, 1 lingurita ceapa rosie razuita, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -850 g faina, 50 g drojdie de bere, sare, susan. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miere si se stropeste cu bere. Se serveste cald. - 4 buc file ... , ulei, 800 g prune, miere, 1 1/2 sticla bere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari. - 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 300 g faina, 30 g drojdie de bere, 1 lingurita de zahar, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, 7 oua, 70 g drojdie de bere, 200 g unt (sau margarina), 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gata - se incepe ungerea cu bere astfel incat friptura sa capete ... uns, condimente pui, 1 sticla de bere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro