Cauta in 21.294 retete
Ciupercile se curatta, se spala si se lasa la uscat. Ceapa se taie rondele subtiri. Ciupercile se pun într-o tigaie bine încinsa, în care s-a turnat în prealabil uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare si piper. Se calesc la foc iute, timp de 10 minute sau pâna încep sa se coloreze. Se adauga ceapa si se mai lasa pe foc înca 5 minute. Se adauga otetul pe marginile tigaii si se lasa 2-3 minute pâna se evapora alcoolul, dupa care se iau de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... il acoperim cu sosul de marinata. Se acopera vasul si se ... -45 min, apoi se da la rece. Marinata se serveste rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute Portii : 300 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... artizanal cu bucatele de feta marinate in ulei de masline, aromat ... 1-2 saptamani inainte de a-l consuma. Feta marinata poate fi pastrata in borcanul ... sa-l pastrati in frigider. Feta marinata se poate folosi la salate ... din uleiul in care a fost marinata) sau pe bucati de paine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marunt, amestecam toate ingredientele pentru marinata si frecam bine ceapa de ... aveti, sa tineti carnea la marinat! Sa va fie de bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente 400 gr iaurt 500 gr faina 2 oua 7 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 200 gr spanac 100 gr branza Mod de preparare Batem iaurtul cu ouale. Adaugam sarea, faina si praful de copt si amestecam cu mixerul . Obtinem un aluat potrivit de moale si lipicios. Scurgem bine spanacul si il amestecam cu branza rasa si cu 2-3 linguri de aluat. Tapetam o craticioara rotunda cu hartie de copt si punem aluat cu lingura. Punem un strat de aluat simplu, apoi ici colo cate o lingura de aluat cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
In spatele Moscheei Albastre din Istanbul, ferite de ochii si bliturile turistilor, se inghesuie nestiute strazile autentice ale vechiului oras. Aici, unde nu sunt palate si muzee, bazare si narghilele, bijuterii si lokum (rahat), se scurge viata de zi a celor care muncesc in atelierele de textile si incaltaminte. In fiecare zi, la pranz, un fior strabate viata: mirosul de ghiveci care se insinueaza perfid in ateliere, smintind muncitorii. Caci in nimic nu au turcii de rand mai mare incredere...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ulei (de masline optional) Faceti marinata din usturoiul dat pe razatoarea ... si amestecati din nou ca marinata sa imbrace bine carnea. Cu ... fara congelare, tineti carnea in marinata minim 4 ore. Ideal ar fi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , o tai felii si o pun la marinat...cu sare, boia dulce, cimbrisor ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Chiftele marinate din carne de curcan Dupa o reteta de Horia Varlan. Aceasta reteta este inspirata din cea publicata in cartea lui Horia Varlan - Bucatele noastre. Retete de primavara - pe care am primit-o de la Librarie.net. Este o carte de bucate foarte utila oricarui bucatar amator (si nu numai), cu idei excelente pentru [&] Post-ul CHIFTELE DE CURCAN MARINATE A LA HORIA VARLAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un aluat nici prea tare nici prea moale.Se lasa la odihnit circa 15 minute. Cepa se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei.Se adauga carnea,sare si piper si se mai tine cateva minute pe foc,pana scade zeama pe care o lasa carnea.Se lasa la racit cateva minute,apoi se adauga oul pentru a lega umplutura. Se pune faina pe masa de lucru si se rastoarna aluatul.Eu am intins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta usor de preparat, potrivita pentru momentele festive petrecute alaturi de familie. Ingrediente si cantitati: 3 catei de usturoi, tocati marunt 1/3 ceasca de ulei de masline 1/4 ceasca de sos de rosii 2 linguri de otet 2 linguri de busuioc proaspat tocat 1/2 lingurita cu sare 1/4 lingurita cu piper 1 kg creveti curatati Mod de preparare: 1. Intr-un vas mare, amesteca usturoiul, uleiul de masline, sosul de rosii si otetul. Presara busuioc, sare si piper. Adauga crevetii in vas si lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
stiti vorba aia "te sparg la ficati"? ei bine, io am vrut sa ma iau dupa principiu asta de agresor de la bufetu garii, si am spart la ficati niste pui de gaina. langa ei am mai pus niste ceapa taiata, ulei de masline, usturoi, sos de soia, garam masala si miere care nu apare in poza ca era suparata, plus o lingurita de otet din vin, si am aruncat ficatii cu inca un pumn la frigider cam jumate de ceas, timp in care am dat doo karate in pereti, ca sa nu-mi pierd antrenamentu. l-am scos afara cu...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... in sine o invitatie la gratar. Marinate in iaurt, cu mixuri de ... de preparare: 1 ora (plus 4 la marinat) Ingrediente: 8 pulpe de pui 400 ... ]Carnea se scoate de la marinat cu 1-2 ore inainte de a se ... ] Scoateti pulpele de pui din marinat si puneti-le pe gratar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sare si piper mult. Prepara marinata din sucul de la doua ... Eva: Poti prepara carnea si marinata acasa, iar la iarba verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu stiu cati dintre voi ati fost la camin sau daca ati mancat asa ceva cat ati fost mici, insa pentru mine asta este una dintre putinele mancari din copilarie de care imi aduc aminte cu placere. Daca stau bine si ma gandesc nu gasesc niciun motiv pentru care n-am facut mancarea asta acasa, dar acum ca mi-am adus aminte, o s-o pun (iar) pe lista de favorite si o s-o fac de cate ori imi aduc aminte. Ingrediente: - paste fainoase (zise cineva ca-s bune alea din grau dur, ca rezista la fiert; ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... -un castron. Turnati amestecul de marinata peste fileurile de peste. Intindeti marinata pe ambele parti. Introduceti pestele la rece pentru 15-20 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 500 gr carne tocata din piept de pui 150 gr pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos de rosii oregano, busuioc pesmet cascaval Piure: 500 gr cartofi unt, lapte 4 catei de usturoi 50 gr masline verzi patrunjel verde Pastrama de pui se marunteste cu robotul si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, patrunjelul verde, oul, sare si piper, pesmet. Se amesteca bine si se formeaza chiftelutele, punand in mijloc cate...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... e porcul", il scald in felurite marinate si scot ce e mai bun ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de-un ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com