Cauta in 20.697 retete
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea. Intre timp, taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara sare, sub forma de fasii lungi si subtiri. Le calim in untura topita, impreuna cu o legatura mai mica de ceapa verde, sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. miez de piine alba veche, 1 ou, 100 gr. ciuperci, putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza, sare, 2 felii piine veche de o zi, 2 cepe, o lingura unt moale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, 2 felii de piine mai veche, 1/4 varza proaspata, 1 ceapa, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... chifla mai veche,100ml lapte,8 foi mari de Varza, un ardei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu smintina. - 700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi, 250 gr nuca, 1/2 piine veche, 1 cescuta ulei de masline, 1 varf ... se raceasca. Miezul de piine veche, trei sferturi din nuca si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... imediat. - Pentru crochete: 3 covrigei mai vechi (circa 250 g), 1/4 l lapte, 3 oua, 1/2 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... indulcita. - 12 felii de cozonac (vechi de 1-2 zile) fara coaja, 1/2 ceasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g ciuperci, o felie de piine alba veche, o lingurita orez, 10 g margarina. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... chifla veche, o legatura patrunjel, 500 g carne tocata, un ou, 2 lingurite mustar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g cascaval, svaiter sau branza veche de oi rasa, 1 1/2 lingurita chimen ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de usturoi, 1 rosie, 250 g paine veche, 2 linguri patrunjel verde, o lingura ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... felii paine mai veche, 1 kg cartofi, o ceapa, 1/2 legatura patrunjel verde, 500 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 10-12 de franzela) mai veche, 2 catei de ustuoi, un ou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si zeama de lamiie, 3 chifle vechi, 1/2 l lapte, pesmet, zahar vanilat Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru 70-80 min. - O chifla veche, o legatura patrunjel, 500 g carne tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 ml apa, 50 gr. ciuperci, o felie de piine alba veche, o lingurita orez, 10 gr. margarina Mod de preparare: Ciupercile, bine spalate si taiate in lamele fine, se pun la fiert in apa rece, impreuna cu miezul de piine. Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora. Se paseaza si se adauga orezul fiert separat. se mai fierbe supa 5 minute. Mod de servire Citeva ciuperci taiate si inabusite in margarina cu putina apa se adauga la supa inainte de a fi servita la masa
Reţetă de pe www.retete-bune.com