Cauta in 21.294 retete
... la cuptor. În continuare trebuie preparata salata, astfel. Telina rasa sau taiata ... subtiri se amesteca bine cu maioneza, mustarul, sarea si piperul dupa gust. Peste si salata se servesc împreuna cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O salata usor de preparat care se poate servi pur si simplu ca aperitiv sau ca garnitura la friptura Pastele se fierb 8 minute si se trec printr-un jet de apa rece. Castravetii, gogosarii, ceapa se taie si se amesteca cu pastele si porumbul (scurs in prealabil). Crenvustii se fierb si se taie rondele. Se amesteca toate adaugandu-se si maioneza pe parcurs (maioneza facuta dintr-un galbenus fiert tare si un galbenus crud) si apoi sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 oua, 2 legaturi ceapa verde, 2 fire de usturoi verde sau 2 catei usturoi uscat, 200 g piept de pasare, 3 linguri maioneza, 2 linguri smintana, sare. Mod de preparare: Se fierb ouale tare apoi se decojesc si se dau pe razatoare. Pieptul de pui se fierbe si se taie felii subtiri. Ceapa se spala bine, se scurge si se taie bucati. Usturoiul se toaca marunt. Se amesteca totul intr-un castron. Se pune sare, piper, maioneza si smantana. Se amesteca usor si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o muratura mai dulce taiata bucati; maioneza dintr-un ou, o lingurita mustar ... Mod de preparare: Se amesteca maioneza, mustarul, semintele de telina, sarea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o ceapa mare, o conserva de ton, 10 linguri maioneza, otet; pentru ornat: lamiie, masline Mod de preparare: Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou. Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza. Se orneaza cu lamiie si masline. Mod de servire Se serveste dupa 1/2 ora
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3-4 catei de usturoi, 7-8 linguri de maioneza, patrunjel verde proaspat Mod de ... castron. Peste ele se pune maioneza si usturoiul pisat; se amesteca ... . Patrunjelul verde se pune peste salata inainte de a o servi la masa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... maslinele ,tonul si telina cu maioneza dupa care se adauga dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. cartofi fierti, 1 buc. castravete acru (1 buc. gogosar murat), 1 ou fiert tare, 1/2 pahar maioneza, 1/2 lingura mustar Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si, cind sunt reci, se taie felii potrivit de groase. De asemenea, castravetele sau gogosarul se taie felioare. Oul fiert se toaca marunt. Se amesteca toate in salatiera. Se prepara maioneza si se adauga mustarul. Cu acest sos picant se amesteca salata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smantana groasa ... se lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu smantana ... amesteca cu ciupercile bine scurse. Salata se aseaza pe platou si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 conserve de ton, 4-5 cartofi mijlocii, 2-3 morcovi, 2 linguri de maioneza, 2 oua, 8-10 masline, patrunjel Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete si morcovii rondele nu foarte subtiri si se pun la fiert impreuna in apa cu sare. Ouale se fierb si se taie felii. Tonul se scurge bine de uleiul care este in conserva sau se poate lasa uleiul in locul maionezei. Se amesteca toate ingredientele si se pune deasupra patrunjelul tocat. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , citeva fire de patrunjel, o cana maioneza, o ceasca smantana, un pliculet de praf de sos de salata, 2 lingurite lapte Mod de preparare ... . Intr-un bol mediu se amesteca bine praful de salata cu maioneza, smantana si laptele. Se amesteca restul ingredientelor intr-un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , pastrama de porc etc) paste maioneza patrunjel verde Fierbeti pastele si ... intr-un bol. Puteti inlocui maioneza cu iaurt. La final adaugati ... tocat, care da o aroma minunata salatei. *** Summer vegetable salad Although a little ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
2 cartofi, 1 morcov, o conserva mazare, un ardei gras rosu, o legatura patrunjel tocat, 75 ml maioneza, o lingurita otet Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, cu morcovul. Se taie apoi in bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea. Se adauga otetul in maioneza, dupa care se toarna peste amestecul de legume. Mod de servire Pentru servire, se pune amestecul in jumatati de rosie. Se decoreaza cu frunze de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... poate pune gogosar), o ceapa, verdeata, maioneza, sare si piper Mod de ... marunt si se adauga la salata. Se amesteca inca o data, cu ... din conserva (sau mazare). Inainte de a se servi, se adauga maioneza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. telina, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 2 buc. mere, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu maioneza, se pun pe platou. Mod de servire Se servesc ca antreu
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curatam patrunjelul si-l tocam. Amestecam maioneza cu iaurt si lapte, de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... smantana, chili, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se prepara maioneza dintr-un ou, 1 lingurita mustar ... stoarce bine si se pune in bolul de salata. Se adauga maioneza, chili praf dupa gust in functie de cat de picanta sa iasa salata (se gaseste in magazinele alimentare ... pliculete) si sare. Frunzele de salata verde taiate marunt se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. morcovi, 1 buc. telina potrivita, 1 buc. mar, o salata verde, o lingurita patrunjel verde tocat, 3 linguri ulei, 1 galbenus, zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Morcovul, telina si marul, curatate de coaja, se trec pe razatoare. Salata verde se spala si se taie dupa preferinta. Se pune totul intr-un castron si se amesteca cu sosul de maioneza preparat din galbenus, ulei, zeama de lamiie, sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare fiert, 2 salate verzi, 4 linguri maioneza, 12 masline sau aspic, 2 oua Mod de preparare: Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu maioneza, se adauga carnea de pasare taiata cuburi mici si se garniseste cu masline sau cu cuduri de aspic.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com