Cauta in 21.294 retete
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui ... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... era groaza si din categoria asta facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai simplu sa cumpar o caserola ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Icrele de peste sunt pe placul multora dintre noi. Se pot ... le-am vazut pe raftul magazinului m-a apucat pofta de salata de icre. Pe raft se mai gaseau si cutii cu salata de icre gata preparata, dar mi-am spus ca cele preparate ... o portie mare am folosit: - 100 g icre de hering - 300 ml ulei ... de a ma apuca de pregatirea icrelor am fiert o canita de gris ... -un...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... marunt sau presarata deasupra. Cateva sfaturi daca se taie salata de icre(se taie la fel ca maioneza); -se adauga putin ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in salata taiata,mixand cu viteza maxima ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. icre, 50 gr. miez de piine, 200 gr. ulei ... de lamiie Mod de preparare: Icrele se spala, se scurg de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Eu am folosit icre din pestii prinsi de fratele meu ;) Deci, se curata icrele de pielite, se amesteca cu pesmet sau paine mai veche si inmuiata putin in apa, 1-2 lingurite mustar; se adauga ulei pana cresc ca o maioneza, zeama de lamaie, sare dupa gust. La sfarsit se adauga ceapa rasa fin. Eu le-am ornat cu o felie de rosie si cu boabe de struguri negri, pentru un look si-un gust mai exotic...pe care toata lumea le-a confundat cu masline negre :)) Foooarte...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lamiie, ceapa Mod de preparare: Icrele se pun intr-un castron ... . Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se orneaza cu felii de lamiie,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : - 3 linguri gris - 1 lingura plina cu icre sarate, din congelator sau borcan ... taiata marunt (optional) !!! Daca aveti icre proaspete la indemana, trebuie sa ... , daca compozitia este prea vascoasa) Salata e gata atunci cand observati ca icrele incep parca sa sclipeasca :D (nota ... putin ulei inainte de a o incorpora salatei (in modul asta va avea ... care adora ceapa intr-o astfel de...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Icrele se spala, se scurg de apa si se curata de ... si apoi se amesteca cu icrele. Se bat cu mixerul, se ... taiata marunt dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara salata de vinete si la sfarsit se adauga 100 g icre negre si ceapa taiata marunt, dupa gust. Se serveste cu paine prajita. - 1 vanata, 100 g icre negre, 1 ceapa, ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro