Cauta in 21.294 retete
... doresti pentru cina o solutie usor de preparat si rapida, salata de iarna cu maioneza din avocado este ceea ce cauti. Este ... de bucatarie toate legumele pentru salata pentru a le marunti. Sau poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde Mod de preparare: Se ... pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 300 gr. sfecla rosie, 2 gogosari in otet, 2 castraveciori, 200 gr. fasole verde (din conserve), 100 gr. morcovi, 100 g telina, 100 ml ulei, otet, sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu capacul. Mod de servire Dupa 2-3 zile, salata se poate servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 cepe, 3-4 cepe, ulei, 2 linguri zeama de lamiie, eventual piper, sare Mod de preparare: Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sunt gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi ... , untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare Mod de preparare: Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. telina, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 2 buc. mere, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu maioneza, se pun pe platou. Mod de servire Se servesc ca antreu
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50g stafide, 100g frisca Mod de preparare: Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. ridiche neagra, 1 buc. telina, 1 buc. morcov mai mare, 1 buc. radacina de patrunjel, 1/2 buc. pastirnac, 1 buc. sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare Mod de preparare: Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si, tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare. - 1 kg cartofi, 300 g sfecla rosie, 2 gogosari in otet, 2 castraveciori, 200 g fasole verde (din conserva), 100 g morcovi, 100 g telina, 100 ml ulei, otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat. - 1 ridiche neagra, 1 telina, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, 1/2 pastarnac, 1 sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sint gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru. Se consuma rece, imediat. - 8 cepe albe, 3-4 cepe rosii, ulei, 2 linguri zeama de lamiie, eventual...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora. - 1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50 g stafide, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot. In aceasta compozitie se introduc legumele taiate taitei si se fierb 10 minute. Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid. La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza, si mustarul. Nu se sterilizeaza. Se pastreaza la rece. - 1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 800 g mustar, 500 ml ulei. Marinata: 250 ml otet, 2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... " 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde patrunjel verde piper si sare pentru Salata Franceza 175 g cascaval 500 g mazare verde 400 g morcovi ... si sare Mai intai pregatesc salata pentru ca ea se afla ... pe platou peste frunzele de salata spalate si scurse. Intre timp ... astfel umplute se aseaza peste salata franceza si se servesc impreuna ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com