salam de mistret
Pagina 3 din 5
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si gustos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... 3 si se ruleaza ca un salam. Se taie felii. - 900 g lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... altul sa aiba capetele rotunde. Salamul deja intarit se scoate nailonul ... fel inca 4 bucati. Dupa 3-4 ore salamul se poate taia in feli ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nucile se prajesc 10 minute, cum s-a aratat in retetele precedente.Prunele se spala in 2-3 ape caldute, se sterg bine, intr-un servet de tifon, li se scot simburii (fara sa se tina in apa) si se trec prin masina de tocat carne. Intr-un castron de 2-3 l se pune zaharul si apa amestecindu-le pe foc, pina cind se dizolva zaharul, apoi se adauga prunele amestecind in continuare pe foc mic, pina ce se obtine o pasta omogena, consistenta , cu aspect lucios (unsuros). Castronul se ia de pe foc si in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara la fel ca si carnatul de casa, dupa care se da la fum. - 10 kg carne de porc macinata, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion macinat, 200 g boia (100 g sa fie iute), 30 g zahar tos, 20 g piper macinat, 10 m mate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la capete si se pune la fiert intr-un vas la aburi sau in foarte putina apa in baie marina. Se serveste rece, taiat felii. - 300 g carne slaba, 50 g orez, 2 albusuri, usturoi, cimbru, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Peste faina se adauga drojdia cat o nuca, sare, zahar, oul si se inmoaie cu apa calduta.Se framanta bine si se lasa la dospit 15 minute. Se intinde foaia, se unge cu sos de rosii si se adauga ingredientele in urmatoarea ordine:feliile de salam, maslinele, rosiile si cascavalul ras prin razatoare.Deasupra se pune suc de rosii si se da la cuptorul incalzit pentru 35-40 de minute. Se scoate de la cuptor, se portioneaza si se serveste cu suc de rosii sau ketchup dupa preferinta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 g salam vanatoresc 100 g mazare verde fiarta 150 g morcovi fierti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de porc si feliile de salam si le-am asezat cum ... am rulat feliile alea de salam care se desfaceau instant si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... blatul uns cu sos adaugam ,salamul ,kaizerul ,ciupercile si maslinele.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... blatul uns cu sos adaugam ,salamul ,kaizerul ,ciupercile si maslinele.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (mozzarela, parmezan, cascaval), una cu salami si mozzarela, una si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente: - piept de pui - ciuperci - salam - ardei gras - masline - suc de ... restul de ingrediente (carnea, ciupercile, salamul, ardeiul, maslinele) se pune iar ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cu feliutele de branza si salam, puneti in mijloc 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face aluatul, adica peste faina se adauga drojdia, sarea, zaharul ,doua oua, smantana, laptele dulce , se framanta bine si se lasa 20 de minute.Se intinde foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire. Se adauga ingredietele intai bucatile de salam, ciupercile, rosiile,oregno, piperul, sucul de rosii si la urma cascavalul. Se introduce la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Se scoate de la cuptor si se serveste calda dupa preferinta . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui) - cateva felii subtiri de salam - unt - o dusca de vin - pasta ... ), asezam pe ea feliile de salam, le rulam si le prindem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com