rulad din ca caval i unc
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, budinca din corasla
... v-o arat eu aici se face rulada, adica se ruleaza. Ma rog ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Macinam biscuitii,apoi adaugam zaharul cacaua si laptele cald.Amestecam sa obtinem o compozitie pe care apoi impartim in 2 parti si o intindem pe o folile alimentara in strat uniform. Untul se freaca pane se face spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugam nuca macinata si esenta de rom. Crema obtinuta imparte si aceasta in 2 parti si se intinde peste foaia de biscuiti. Se ruleaza cu grija si se lasa la rece cateva ore.Se feliaza si se serveste. Vom obtine 2 rulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... anul 1999 :P, unde se numea "Rulada cu alune" :) Ingrediente: - 500 g. aluat ... daca nu ies perfect :P) Micile rulade se aseaza intr-un vas ... : Restul de unt se topeste; ruladele se stropesc cu unt topit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Recunosc ca aceasta rulada nu este alegerea ideala pentru musafiri simandicosi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... i-a placut, astfel incat am preparat o rulada de pui cu ciuperci acoperita ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 8 galbenusuri 16 linguri cu zahar 15 linguri cu ulei 16 linguri faina 8 albusuri 5 linguri cu lapte 1-2 linguri cu cacao Crema : 400 g lapte se fierb cu 1 pachet de budinca + zahar dupa gust.Cand s-a racit se adauga 200 g unt frecat cu 4-5 linguri zahar pudra.Se adauga la sfarsit glazura. Mod de preparare: 8 galbenusuri se freaca cu 16 linguri zahar. Se adauga 15 linguri ulei, 16linguri faina si 8 albusuri batute spuma si 5 linguri lapte. Jumatate din compozitie se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa incercati cea mai faina rulada; are de toate: blat delicat ... , apoi se ruleaza la loc. Rulada se tine la rece pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Rulada de fata este una extrem de reusita, fina si delicioasa ... gustoasa!!! P.S. Daca doriti, puteti "unge" rulada si cu o portie de mascarpone ... doua straturi (suprapuse) de crema ;) P.P.S. Rulada se poate umple cu orice ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire. Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ideea asta mi-a venit pentru meniul de 2 ani a lu' Dodo. M-am gandit ca mai bine fac rulouri individuale decat sa se inghesuie lumea sa taie cate o bucata de friptura. In rulouri se poate pune ce combinatie va place, dar azi o sa v-o arat pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate bine carnea, ca pentru snitele si se sareaza si pipareaza pe ambele parti. Se unge apoi cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... taiate marunt.Cand blatul de rulada s-a copt, o scoatem din cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta e una dintre retetele pe care tot vroiam sa o incerc, dar am tot amanat-o, ca asa fac eu mereu: strang un folder de retete si apoi uit de ele. Insa acum le-am luat la rand si am ajuns la desertul care pe Prajituria e numit "Ochi de paun" si care in ciuda aspectului sofisticat, e foarte usor de preparat! Si pentru ca unii dintre voi au spus ca nu sunt de acord cu budinca din plic, va dau doua alternative: budinca bio, pe care o gasiti la toate magazinele de gen si budinca de vanilie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 300 somon afumat Ocean Fish 300 gr crema de branza 1 avocado 2 lingurite zeama de lamaie 1 plic gelatina (10 gr) piper alb sare de mare Mod de preparare Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... prajit bucatelele de slanina, 2-3 minute. Ruladele se aseaza intr-o cratita, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Esti la cura? Primejdie! Trebui facut mare efort Sa te opresti la o felie Si nu dupa un sfert de tort. INGREDIENTE pentru rulada 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 3 linguri ulei dulceata (am folosit dulceata de coacaze) Ingrediente pentru crema 1000 gr iaurt gras (am folosit un borcan mare [&] Post-ul TORT CUPOLA CU RULADA SI CREMA DE IAURT apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Reteta este relativ simpla insa necesita timp si rabdare. Am luat-o de site-ul ardei-iute.ro". Ca ingrediente avem nevoie de carne tocata (eu am folosit piept de pui), spanac (am avut congelat), ceva condimente dupa gusturi, doi-trei catei de usturoi, aluat de foietaj, mac, doua oua, pesmet, doua felii de paine inmuiate in lapte si o lingura de bulion. Dupa ce se decongeleaza spanacul (daca este proaspat se fierbe), se mixeaza in blender cu usturoiul si se lasa deoparte pana ii vine randul....
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Blat: 5 oua 10 linguri zahar 2 linguri ulei 6 linguri mari de faina 1 lingura de cacao Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul si se bate compozitia bine pana se topeste tot zaharul si se obtine o spuma densa si lucioasa. Se incorporeaza galbenusurile si apoi uleiul. La final se pune faina si se amesteca usor. Se ia din compozitia de blat o cescuta si se coloreaza cu cacaua. Se pune compozitia in sprit si se fac ornamente direct in tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
2 linguri miere, 3 oua, 100 gr. gris, 100 gr. nuci, 50 gr. zahar tos, putina coaja de lamiie rasa, crema de nuci Mod de preparare: Se bat ouale intregi, impreuna cu zaharul, mierea si coaja de lamiie rasa, pana se obtine o spuma. Se adauga grisul si nucile date prin masina. Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu hirtie; se coace pana se aureste. Dupa ce s-a racit, se umple cu crema de nuci. Se poate orna.
Reţetă de pe www.retete-bune.com