Cauta in 21.294 retete
... ncepe prin a cresta putin rosiile, ca mai apoi sa fie introduse ... mai pierde timpul. Taiati capacul rosiei si lasati-le la racit ... s-au racit toate ingredientele, umpleti rosiile cu brânza si turnati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult timp. Ingrediente si cantitati: 2 rosii mari 3 linguri ulei de masline ... preparare: 1. Taie partea de sus a rosiei si scoate pulpa si sucul ... ramana goala in interior. 2. Condimenteaza rosiile cu sare, piper si diverse ... care le-ai extras din rosii, adaugand otetul, mustarul, sarea si ... cu amestecul de legume. 6. Infasoara rosiile in folie de aluminiu si ... 10 minute in cuptorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am avut nevoie de: - 6 rosii; - 50 gr sunculita afumata; - 100 gr cascaval; - piper, busuioc. ...am decupat rosiile, apoi am adaugat sunculita si cascavalul... ...deasupra am pus piper si busuioc... ...am pus rosiile la cuptor pentru 15 minute....si gata!...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... , 1/2 varza alba, 4 buc. ardei grasi rosii. Sos: 1 galbenus tare, o lingurita mustar ... Mod de preparare: La fiecare rosie se taie un capacel, se ... amesteca cu miezul de la rosii, sare, patrunjel tocat. Se freaca ... acest sos si se umplu rosiile. Se pune capacelul la loc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii tari, 2 ardei grasi, 3 linguri orez, 2 linguri sos de smantana cu ... Mod de preparare: Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala ... timp se prepara compozitia pentru umplut. Se fierbe orezul in apa ... cu aceasta compozitie se umplu rosiile. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. rosii, 100 gr. ficat, o felie piine muiata in lapte, o ceapa ... . Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 12 rosii, 100-150 g de ciuperci, 2 oua, 120 ml de ulei ... , dupa gust Mod de preparare: Rosiile spalate se scobesc de miez ... . Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, apoi se sterg pe deasupra ... de servire Se asaza fiecare rosie pe cate o frunza de salata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se aleg rosii potrivit de mari, se taie ... platou rotund, pe foi de salata verde. Rosiile mai pot fi umplute cu salata de vinete formind niste cosulete ... Platoul pe care se aranjeaza rosiile se decoreaza cu frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
9 rosii, 160 g peste din conserve, 2 ceapa, 1 legatura patrunjel, tarhon, 2 oua, 2 linguri maioneza, 2 fileuri fileuri ansoa Mod de preparare: Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile transformate in pasta. Rosiile umplute se tin la rece si se servesc cu maioneza si cu patrunjel verde presarat pe deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . carne, 3-4 cepe, 2 linguri grasime, 1/2 kg rosii pentru sos, 1 felie piine, sare ... . Se taie capacelul de la rosii, fara sa se dea jos ... adauga morcovi rasi, scazuti in grasime. Se asaza intr-o cratita rosiile umplute, apoi se toarna pe deasupra apa. Se lasa sa fiarba ... clocote, se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielita si de ... clocote, se adauga zeama de rosii si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 rosii, 1/2 kg ciuperci, 3 linguri ulei, zeama de lamiie, sare, piper, verdeata Mod de preparare: Se spala rosiile, se taie capacelul, se curata de seminte si de miez si se face urmatoarea umplutura. Se curata ciupercile, se spala si se fierb in apa cu sare de lamiie (ca sa se mentina albe), se lasa sa se raceasca, se taie in felii si se amesteca cu zeama de lamiie, ulei, sare, piper si verdeata taiata marunt. Se umplu apoi rosiile cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. rosii de marime mijlocie, 4 oua, sare, piper Mod de preparare: Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de Jena uns cu unt sau ulei, fara capac. Se dau la cuptor. Se verifica daca sunt gata ridicind capacelul rosiei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, carne de pasare (ramasa de la supa sau de la ... Mod de preparare: Se aleg rosii mijlocii si foarte proaspete, se ... . Cu compozitia rezultata se umplu rosiile. Mod de servire Se pun rosiile umplute pe un platou si se garnisesc cu frunzulite de patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inlocuiesc cu succes carnea, ceea ce va face ca rosiile tale umplute sa fie un preparat cu un gust bogat. Daca ... cand le servesti. Ingrediente: 10 rosii, 250 grame ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ... capacel in partea de sus a rosiei, se scoate miezul cu grija ... cand compozitia scade. Se umplu rosiile si se presara pesmet. Se ... cuptor cu o lingura de ulei si putin bulion de rosii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vinata mare, 2 cepe, 3 linguri ulei, rosii, sare, piper, patrunjel Mod de ... , sarea si piperul. Se aleg rosii mici si tari, se taie ... se pune pe mijlocul fiecarei rosii o frunzulita de patrunjel. Tot astfel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri ulei, 1 lingura pulpa de rosii (din conserva), piper, grasime pentru ... . Mod de preparare: Se spala rosiile, se sterg bine, se taie ... ce devin sticloase. Miezul de rosii se toaca mai mari, se amesteca cu pulpa de rosii si se pun pe foc sa ... intr-o forma unsa. Se asaza rosiile scurse- una langa alta - in ... sa alunece usor in cate-o rosie. Se presara deasupra...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 rosii mari, salata de vinete Mod de preparare: Rosiile se spala, se taie un capacel si se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu cu salata de vinete si se acopera cu capacelul. Se orneaza cu verdeata. Rosiile se pot umple cu diverse salate (de dovlecei, de orez, de ciuperci, de conopida).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 rosii potrivite, 100 gr. ton sau salau fiert, 50 gr. unt, zeama de la 1/2 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele, zeama de lamiie si piperul, continuind frecatul pana se obtine o pasta omogena si pufoasa. Cu aceasta pasta se umplu rosiile, care se asaza pe un platou cu frunze de salata verde si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com