Cauta in 33.166 retete
... , stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa ... si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu ... de zahar, 1 lingura esenta de rom si 1 lingura de lichior si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
130 g zahar pudra 3 galbenusuri 200 ml lapte 1 praf zahar vanilat 2 foi gelatina 3 linguri rom 300 g frisca.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. Mod de preparare: Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , zaharul vanilat, apoi se toarna romul si se adauga albusurile batute ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... forma de semiluna. Chec cu rom: 8 oua, 280 g zahar praf, coaja ... g migdale sau nuci, 2 linguri de rom; glazura de lamaie. Galbenusurile se ... planseta si se stropeste cu rom. Cand se raceste, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr unt moale esenta de rom 150 gr stafide (eu am ... (usor incalzite) si esenta de rom. Cand aluatul este elastic, se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curgator. Se adauga o esenta de rom (o fiola) si un pliculet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate sticluta de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu ... cealalta jumatate de esenta de rom si omogenizam bine. Ungem fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zaharul, zaharul vanila, esenta de rom si mirodeniile. Intr-o tava unsa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o lamaie si esenta rom. Amesteci bine, dupa care adaugi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi siropul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro