Cauta in 21.294 retete
... , stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa ... si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu ... de zahar, 1 lingura esenta de rom si 1 lingura de lichior si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr unt moale esenta de rom 150 gr stafide (eu am ... (usor incalzite) si esenta de rom. Cand aluatul este elastic, se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curgator. Se adauga o esenta de rom (o fiola) si un pliculet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate sticluta de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu ... cealalta jumatate de esenta de rom si omogenizam bine. Ungem fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zaharul, zaharul vanila, esenta de rom si mirodeniile. Intr-o tava unsa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o lamaie si esenta rom. Amesteci bine, dupa care adaugi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi siropul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugat laptele batut, esenta de rom, zaharul si am amestecat cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dau merele prin razatoare si se amesteca cu scortisoara, esenta de rom si 100 g zahar. Se intind foile de placinta, se ung cu putin ulei, se pun gramajoare de mar ras si putin zahar si se fac trigoane. Se pun intr-o tava cu hartie de copt sau unsa cu putin ulei iar pe deasupra se ung cu ou. Se dau in cuptorul incalzit pt 30 min la 170-180 grade. Cand sunt gata se pudreaza cu zahar. Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi punem si esenta de rom .Incorporam apoi faina putin cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca marginea paharului cu o lamâie, dupa care se adauga cuburile de gheata. Turnam în pahar zeama de lamâie, romul si cola. Taiem lamâia în bucati egale si punem în pahar 2-3 felii. Pe marginea paharului punem o alta felie, pentru decor, si folosim un pai pentru a savura bautura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zahar vanilat, 1 lingurita de rom, 2 linguri de smantana si daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro