rom bacardi alb superior
Pagina 1 din 5
... -un cocktail Cosmopolitan clasic cu rom si adauga o frunza proaspata de ... prepararea unui Rosy Rum Cosmo. Ingrediente si cantitati: 45 ml rom Bacardi Limon; 15 ml triplu sec; 1 lingura zeama de lamaie; 1/2 lingura ... decor. Mod de preparare: 1. Toarna romul, triplu secul, zeama de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... variantele sale ce provin din Cuba, daiquiri are la baza romul alb combinat cu lamaie si zahar. De-a lungul timpului, a evoluat de ... de o strecuratoare. Portii : 1 Timp de preparare : 5 minute Ingrediente : 40 ml rom alb 20 ml suc de lime 1 lingurita de zahar pudra Preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si zaharul. Apoi se adauga romul, biscuitii maruntiti si perele fierte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din mijloc se insiropeaza cu rom. Se incalzeste jeleul de coacaze ... blaturile, se acopera cu blatul superior si se preseaza usor. Decoram ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 1 baton de scortisoara - 500 ml. vin alb - 100 g. zahar - 125 ml. rom Smochinele se aseaza intr-o strecuratoare, se ... salvat pe jumatate :P ) Se adauga rom: Smochinele se introduc in borcan ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Prima data taiem fileurile de peste bine spalate si curatate. Le asezonam într-un castron cu un pic de vin si în acelasi taiem fin patrunjelul, maghiran, usturoiul si ceapa si punem totul pe peste. Acum puteti Preincalzi cuptorul la 200. Se pune fiecare bucata de peste pe hartie de copt,.condim cu ulei si seminte de susan ,pentru decor si închidem foliile .Fiecare separat.: Coaceti timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ... servire. - 1 kg ardei grasi. Sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g unt, 5-8 catei usturoi, 1 pahar vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro