Cauta in 21.294 retete
... -un cocktail Cosmopolitan clasic cu rom si adauga o frunza proaspata de ... prepararea unui Rosy Rum Cosmo. Ingrediente si cantitati: 45 ml rom Bacardi Limon; 15 ml triplu sec; 1 lingura zeama de lamaie; 1/2 lingura ... decor. Mod de preparare: 1. Toarna romul, triplu secul, zeama de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... variantele sale ce provin din Cuba, daiquiri are la baza romul alb combinat cu lamaie si zahar. De-a lungul timpului, a evoluat de ... de o strecuratoare. Portii : 1 Timp de preparare : 5 minute Ingrediente : 40 ml rom alb 20 ml suc de lime 1 lingurita de zahar pudra Preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar Mod de ... de pe foc, se adauga romul si se toarna amestecul fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si zaharul. Apoi se adauga romul, biscuitii maruntiti si perele fierte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din mijloc se insiropeaza cu rom. Se incalzeste jeleul de coacaze ... blaturile, se acopera cu blatul superior si se preseaza usor. Decoram ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom, 150 g frisca Mod de preparare ... pun pentru 30 minute in rom dupa care se scot, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lapte, 100 gr. unt, 1 lingura rom, vanilie, coaja de lamiie Mod ... frecate cu sare, faina, untdelemnul, romul, vanilia si coaja de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza mai mare, 200 g unt, 200 g branza, 2 linguri faina, lapte, sare, sos alb Mod de preparare: Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cat sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu branza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe deasupra se toarna restul de sos. Se presara branza si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 400 ml lapte nefiert, 3 linguri rom, 1 plic zahar vanilat Mod de ... incorporeaza albusurile batute tare si romul. Se toarna apoi in caseta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com