rol fromage cu brema de brinza
Pagina 2 din 5
Cu o aroma specifica si un gust dulce acrisor, savoarea rosiilor adevarate este pe cale sa fie uitata. Si asta pentru ca, pe de o pare le mancam in tot cursul anului, iar pe de alta pentru ca soiurile cu adevarat gustoase le mai gasim doar in piete sau la producatori. Foarte bogate in antioxidanti (care tin batranetea departe), pline de vitaminele A si C, rosiile sunt adevarate magazii de potasiu, un mineral mai mult decat necesar organismului, ce stimuleaza sistemul imunitar si tonifica ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mielul este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Pastelui si se regaseste in cultura majoritatii crestinilor. Eva.ro iti prezinta doua retete inedite, ce au in prim-plan, bineinteles, mielul. Friptura de miel este nelipsita din meniul acestei sarbatori, deci ai nevoie de o reteta "ca la carte". Am gasit o modalitate de a introduce mielul si la capitolul desert. Nu te speria, este vorba despre o prajitura delicioasa in forma de miel. Nu mai ramane de spus decat: Pofta buna si Sarbatori...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prea mult zahar, dar degeaba... Rolul bauturii energetice - serveste la conservarea ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... se face un amestec de brinza de vaca cu ou,sare ... ,deasupra se pune amestecul de brinza,se ruleaza si se da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, 50 gr.unt, 250 gr. carne fiarta taiata, 250 gr. cascaval, condimente Mod de preparare: se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smantana, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei. Se da la copt o jumatate de ora. Mod de servire Checul se taie felii si se orneaza cu putina verdeata si cu felii de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. cartofi, 2 lingurite rase faina, 3 oua, 2 linguri unt,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri branza rasa, 1 lingura smantana, sare, piper alb, 1 lingura unt; Sosul: 1 ceasca smantana, putina faina Mod de preparare: Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o cratita cu cele doua galbenusuri crude, puse pe rind. Se adauga branza rasa, lingura de smantana, sare si putin piper alb. Se freaca bine, pana devine ca o smantana groasa. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, pana in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. branza telemea, sare Mod de preparare: Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga branza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 150 gr. telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de branza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute. Mod de servire Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, o ceapa verde , 50 gr. sunca (sau bacon), 50 gr. cascaval sau branza framantata, ulei, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu bucati de branza. Se taie marunt ceapa, iar sunca se taie felii sau bucati. Se prajesc in ulei. Cind sunt prajite, se toarna deasupra ouale si se amesteca in tigaie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de vaci, 150 gr. zahar, 2 linguri faina, 3 oua, 50 gr. stafide, coaja de lamiie, sare, unt Mod de preparare: Intr-un castron se amesteca branza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se toarna in castron si se amesteca pana la omogenizare. Se ia o forma potrivita, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul cald. Se coace cca 35 minute. Mod de servire Se poate servi cu sirop de fructe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana, 1/3 pahar apa, 1/2 pahar faina, 50 gr.unt Mod de preparare: In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat bucatele, iar la urma albusul batut spuma. Aceasta compozitie se pune in vasul care merge la cuptor,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. branza, o lingurita zeama ceapa, boia, telina sau chimen, o lingurita margarina Mod de preparare: Orice fel de branza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata cat mai marunt ca o pasta, careia i se incorporeaza o lingurita de margarina. Se adauga chimenul sau putina telina proaspat rasa. Se mai pot adauga boia si ceapa, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com