rizoto reteta originala
Pagina 1 din 1
Te-ar mai putea interesa:
reteta de salam de porc, reteta gem de visine pentru diabet, reteta sloi de oaie, gulas cu carne de vita reteta ungureasca, reteta iepure la ceaun, reteta chec cu lapte, reteta zacusca cu vinete necoapte, reteta sirop de trandafir, reteta de foietaj, reteta ardei iute pentru iarna
Spanacul estre trasatura de caracter specifica Toscanei si mancarurilor florentine. Iar daca in regiunea Venetto prin Venetia si imprejurimi este de la sine inteles un risotto cu dovleac, in Toscana suveran este risotto cu spanac. Prazul este celalalt amanunt al acestei creatii regionale dar care a cunoscut faima internationala incepand cu mijlocul secolului XX. Portii: 4 Timp de preparare: 45 minute Ingrediente: 350 grame de orez (Arborio, Carnaroli sau alt orez cu bob rotund) 70 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro