Cauta in 21.294 retete
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2-3 linguri pasta de rosii, condiment pt paste, 200 g cascaval, o ceasca apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fusilli (paste scurte si spiralate, pt. 4 persoane), apa sarata (o oala plina pt. coptura pastelor). Mod de preparare: Dovleceii se spala, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml frisca, 4 lingurite de praf pt. intarit frisca, 50 gr. zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... frisca, lapte indulcit dupa gust(pt.frisca), vanilie, 4 pachetele gelatina, fructe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocata de porc, piper, ulei pt. prajit, 2 linguri unt, boia dulce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura ulei, faina sau pesmet pt. tapetat tava, 2 cepe, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac Mod de preparare: Se topeste margarina intr-o tigaie antiaderenta si se pun bananele la prajit. Cind sunt prajite pe jumatate, se presara cite o lingura de zahar pe deasupra. Se mai lasa 3-4 min pana cind zaharul s-a topit si se stropesc cu coniac. Se mai lasa apoi putin pe foc, pana cind s-a evaporat alcoolul din coniac. Mod de servire Se servesc calde,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dupa gust, 3-4 oua, 3 linguri ulei pt. uns tava; un borcan de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr faina, 10 linguri apa; pt crema : 6 oua, 50 gr gelatina ... min altfel blatul se lasa. Pt crema: Se freaca galbenusurile cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml apa, 50 ml lapte pt. drojdie. Pentru presarat deasupra aluatului ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), boia de ardei iute, condimente pt. pui, lamiie, 2-3 linguri ulei de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
-Se amesteca faina cu untura intr-un castron apoi in mijloc se pune laptele caldut cu drojdia dizolvata,oul,sarea si se amesteca energic pana avem un aluat ferm. -Separat jumarile se macina cu masina de carne apoi se amesteca cu piper si sare dupa gust rezultand o pasta. -Aluatul se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde pe masa de lucru si pasta de jumari se pune pe aluat intinzand-o in mod egal.Se impatureste aluatul se pune 15 min. intr-o folie la frigider iar aceasta operatie se repeta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la prajit. Cateii de usturoi se curata de coaja , se piseaza, se adauga smantana si se amesteca bine. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se adauga umplutura. Foarte simpla reteta si foarte gustoasa. Placinta se pudreaza la final.
Reţetă de pe retete.eva.ro
orezul se pune la fiert cu sarea. separat se caleste o ceapa, se adauga pe rand taiate cubulete: rosiile, ardeiul, vanata. se taie marunt telina si se pune in cratita alaturi de ramurelele de cimbru. se pun condimentele: sare, piper si boabele de mazare. se acopera si se da la foc mic aprox 30 min. se strecoara orezul, se pune in farfurie si se adauga deasupra ghiveciul de legume ornandu-se dupa preferinte cu rosii proaspete si busuioc. Pofta buna! o reteta delicioasa pe timp de vara!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatirea pandispanului e simpla:batem bine albusurile cu 100 gr de zahar si un pic de sare pana devine spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul pudra si apoi adaugam si uleiul treptat ca la maioneza, devine o crema. Adaugam si coaja de lamai rase, vanilia si amestecam si albusurile invartind de jos in sus cu grija. Apoi adaugam si faina si amidonul si praful de copt dat prin sita, limoncello la urma. Compozitia o turnam in forma tapetata cu ulei si faina, dam la cuptor 35 minute la 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se trece pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu gris si zahar. Se incinge cuptorul mediu si se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se amesteca untul moale cu zahar pana se dizolva zaharul dupa care se adauga ouale, coaja si zeama de lamaie si smantana. Se adauga faina eventual amestecata cu praf de copt stins cu zeama de lamaie si se amesteca. In caz ca aluatul nu are consistenta dorita mai adaugati faina. Se imparte aluatul in 2 si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro