Cauta in 16.331 retete
... pt. blat: Se bat intr-o cratita ouale intregi cu zaharul, pana ... se pune intre ele crema. pt. crema: Se dizolva cacao, faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute, pana se rumenesc usor. Pt.crema: Branza de oaie se ... , cu care am ornat minibriosele. Pt. decor: Somonul se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gasi 3 plicuri: unu cu praful pt crema, unul cu fulgi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Timpul de coacere este foarte important la aceasta tarta pentru ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intindeti uniform si usor aluatul pt pizza in tava astfel ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le-am lasat vreo ora, pt. ca al meu cuptor nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ar fi tot. Doua chestiuni importante: - in cazul in care aluatul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... puneti sarea de la inceput, pt ca altereaza gustul pastelor. Bun ... provensale. Eu nu pun sare pt ca o evit pe cat se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amaretto (lichior de migdale), unt pt. tava, 200 g glazura ciocolata, zahar praf pt. ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incet si amestecand in continuu, pt a nu se face ocoloase, Evetual ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ), 2 oua si 250 ml ulei pt. maioneza, 2 linguri mustar iute, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu frisca pe deasupra. - 1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca, lapte indulcit dupa gust(pt.frisca), vanilie, 4 pachetele gelatina, fructe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2-3 linguri pasta de rosii, condiment pt paste, 200 g cascaval, o ceasca apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust, 3-4 oua, 3 linguri ulei pt. uns tava; un borcan de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , alungite, se gasesc in comert, importate chiar din Italia), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Se pune apa într-o cratita, se aduce la punctul de fierbere si se adauga 8 oua. Se fierb constant 6 minute. Se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se curata de coaja cu grija, pentru ca galbenusul este înca moale. Între timp, se amesteca laolalta carnea de la cârnati si ceapa. 2. Se întind foile de 500g de aluat suficient de mult astfel încât din fiecare sa se taie câte patru cercuri cu diametrul de 18cm. Se presara doua tavi de copt cu putina faina. 3. Cu mâna umeda, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro