Cauta in 18.496 retete
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Noua ne-a placut. Reteta aici . 16. Ramen Supa studenteasca prin exceleta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente blat: 8 oua 16 lg zahar 16 lg faina 4 lg cacao 4 lg ulei praf de copt Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,uleiul si la urma faina amestecata cu praful de copt si cacao.Se aseaza compozitia in tava de la aragaz(mare),tapetata cu hartia de copt si se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori.Apoi rasturnam blatul peste un prosop ud si rulam cu
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Fara coacere, fara gelatina, cu multa ciocolata. Un desert de 10. L-ati incercat vreodata? INGREDIENTE pentru inmuiat piscoturile 16 bucati piscoturi 200 ml lapte (pentru inmuiat piscoturile) Ingrediente pentru prima crema de branza 500 g crema de branza de vaci 250 g mascarpone 1oo g cocolata cu lapte 50 g ciocolata neagra (peste 50 % [&] Post-ul PRAJITURA CU CREMA DE BRANZA IN DOUA CULORI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 4 lgt zahar 4 lgt cu sare 16 lg cu otet 3 foi de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Nu zic nu, e buna si-o salata Pentru dieta e de-a dreptul minunata, Dar stii ce gust are viata adevarata? De tort duo mousse de ciocolata! INGREDIENTE pentru blat 16 piscoturi Savoiardi 200 ml lapte ingrediente pentru mousse-ul de ciocolata neagra 200 gr ciocolata neagra 300 ml smantana lichida pentru frisca 1/3 pliculet de gelatina [&] Post-ul TORT DUO MOUSSE DE CIOCOLATA SI SIROP DE FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Un sos cu adevarat deosebit. Dulce acrisor, optional picant, rapid si usor de facut, gustos si foarte versatil. La limita dintre un ketchup sau zacusca rapida  si dietetica  si o crema vegetariana, acest sos se preteaza la multiple feluri de gustari sau chiar sos de sine stator pentru sine sau fripturi. Portii: 8-10 Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 1 borcan de ardei copti 2 linguri ketchup dulce 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi 1 lingurita frunze de busuioc uscat (sau 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mancare taraneasca si proletara totodata, iahnia de fasole cu carnati  numita regional si fasole scazuta  se bucura de o constanta popularitate, mai ales in sezonul rece cand se intalneste la aceeasi masa cu muraturile. Un blid de iahnie de fasole cu carnati, o felie zdravana de pita si cateva gogonele intregesc un tablou de iarna fericita. Portii: 8-10 Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: 1 kilogram de fasole boabe 700 grame de carnati grosi (preferabil Trandafir, semiafumati, etc.) 200...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si 30 minute Portii: 12-16 [warning]Nu turnati maioneza decat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ziua lui. Da, pe 16 noiembrie Luca a implinit 1 anisor :) Pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -Maria 15. CRISTINA-ELENa ANTOHE 16. Rosulescu Eugenia 17. Daniela Samoila ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... din cuptor  cu putin unt. 16. Turnati umplutura peste blat. 17 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Portii: 250 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste Ingrediente: 2 catei de usturoi 2 linguri miez de nuca 1 legatura de coriandru proaspat 1/2 legatura patrunjel proaspat 1/2 lingurita sare 1 varf de cutit de piper proaspat macinat 4 linguri de ulei de masline Preparare: Tocati usturoiul si miezul de nuca intr-un robot. Adaugati coriandrul, patrunjelul, sare si piper si mixati toate ingredientele fin. Incorporati treptat uleiul in blender panaobtineti o pasta fina, de consitenta unui pesto....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , in supermarketuri si hypermarketuri precum: Kaufland, Metro Cash@Carry, Selgros, Rewe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pulpe inferioare de curcan, umplute cu felii de ananas si tulpini de telina si condimentate cu sos de piper negru  un festin culinar. Aromele tari, picante, ale sosului de piper negru, combinate cu parfumul telinei si dulceata aromata a ananasului, pun cum nu se poate mai bine in valoare carnea de curcan, generoasa, consistenta, dar mai fada decat a altor pasari. Portii : 2 Timp de preparare : 1 ora jumatate + 1 ora pentru marinare Ingrediente : 2 pulpe inferioare de curcan (aproximativ 450...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 200 gr unt sau margarina 250 gr zahar pudra 500 gr faina 1 ou 1 galbenus esenta rom Mod de preparare Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra pana se face spuma. Adaugam oul intreg si galbenusul si amestecam bine apoi punem si esenta de rom. Incorporam apoi faina putin cate putin si framantam pana obtinem un aluat potrivit de moale. Cantitatea de faina poate fi variabila in functie de cat de mari sunt ouale, deci e posibil sa aveti nevoie de mai mult sau mai putin de 500 gr....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
O frumoasa surpriza din partea sotului pentru sotia sa;mi-a placut cat s-a straduit acest domn si a vrut anume acest model pentru aniversarea sotiei.A avut 1,6 kg-blat alb si mousse de ciocolata alba cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Se fierb macaroanele în apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca într-un castron brânza cu doua oua, lapte, o lingura de unt si sare. Se amesteca cu macaroanele. Carnea tocata se prajeste în unt cu o ceapa tocata marunt. Se toarna câte putina apa si se lasa pe foc pâna carnea începe sa se prajeasca. În forma îmbracata cu foile de placinta se asaza un rând de macaroane, se întinde apoi carnea si se pune deasupra restul de macaroane. Se acopera cu foile de...
Reţetă de pe retete.eva.ro