retete kaufland 16
Pagina 5 din 5
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
In urma cu ceva vreme cineva spunea despre blogul meu ca este un blog de fast-food si asta pentru ca prezint retete simpliste care nu necesita mai mult de 30 de minute pentru a fi preparate. Apoi cineva zicea ca blogul meu e un retetar tipic romanesc, cu nimic special si etc. Ei bine, acest blog l-am conceput pentru placul inimii mele, iar ceea ce postez eu pe el este pur si simplu ceea ce mancam noi, acasa, in mica noastra familie. Prin urmare, simple sau complicate, retetele pe care le ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... -Maria 15. CRISTINA-ELENa ANTOHE 16. Rosulescu Eugenia 17. Daniela Samoila ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... din cuptor cu putin unt. 16. Turnati umplutura peste blat. 17 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , in supermarketuri si hypermarketuri precum: Kaufland, Metro Cash@Carry, Selgros, Rewe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Secret ? Tijele de rubarba (cate vreti, cate va plac) se curata de pielita si se taie in doua pe lung, apoi felii subtirele de jumatate de cm! Se pun intr-un bol cu 1-2 linguri de zahar si se lasa cam o ora! - 1 ou si 4 galbenusuri se mixeaza bine impreuna cu 200 g zahar - adaugam 150 g unt moale (peste 80% grasime) - adaugam 50 ml lapte si esenta de vanilie - amestecam 300 g faina cu 5 g praf de copt si le adaugam la compozitie - turnam in tava tapetata cu hartie de copt si peste acest...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Aripioarele de pui in stil tunisian la gratar sunt o gustare excelenta alaturi de o bautura rece. Marinate intr-un amestec de ingrediente specific nordului Africii, aripioarele de pui fripte pe gratar se transforma intr-o delicatesa. Portii: 4-6 Timp de preparare: 50 de minute (plus 2 ore la rece) Ingrediente: 2 kilograme aripioare de pui (fara ultima articulatie) 1 lingura de harissa 1 lingura menta uscata 4 linguri de ulei 1 lingura boia de ardei dulce 5 catei de usturoi zeama de la o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
blat : 8 oua, 16 linguri zahar, 200ml ulei, 20 linguri faina, un ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se fierb macaroanele în apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca într-un castron brânza cu doua oua, lapte, o lingura de unt si sare. Se amesteca cu macaroanele. Carnea tocata se prajeste în unt cu o ceapa tocata marunt. Se toarna câte putina apa si se lasa pe foc pâna carnea începe sa se prajeasca. În forma îmbracata cu foile de placinta se asaza un rând de macaroane, se întinde apoi carnea si se pune deasupra restul de macaroane. Se acopera cu foile de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
blat: 7 oua 7 lg zahar 175 gr unt 2 lg ulei 12 lg faina 1 plic pf de copt coaja de citrice esente glazura: 6 lg zahar 25 gr unt 1 kg prune scortisoara 150 gr nuca Ardem 6 lg de zahar (sau il facem direct in tava) si-l turnam imediat in tava de copt dupa care rotim astfel incat sa acoperim tot fundul. Topim untul impreuna cu uleiul, batem spuma albusurile cu putina zeama de lamaie si adaugam zaharul treptat. Cand au devenit spuma punem si galbenusurile cate unul. Adaugam si untul impreuna cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Dragii mei, avem un castigator al mixerului pentru frappe-uri, iar acesta este Daniela Tentis . Sa il folosesti cu drag si spor si asteptam retete incercate cu el. Eu voi incerca reteta propusa de tine :) Va multumesc tuturor pentru participare si va astept si la alte mici concursuri! Si acum despre reteta. Cand ai un piept de pui uitat prin congelator iti pui mintea la contributie si faci ceva bun bun de tot cu el. Eu am folosit tot ce aveam prin frigider si am obtinut o mancare care m-a...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Vedeta sezonului, cartofii noi sunt atat de gustosi incat cu greu le poti rezista! Astazi am ales sa pregatesc varianta la cuptor, scaldati in sos de smantana cu usturoi si marar, irezistibil de buni! Va recomand sa incercati si cartofii noi la ceaun cu marar si usturoi , sau cartofii noi cu iaurt si marar . Mod de preparare: 1 kg cartofi noi micuti 5-6 linguri ulei masline sare, piper, boia, rozmarin 100 gr smantana 2 catei usturoi cateva fire marar Mod de preparare: Spalati bine cartofii cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... minute (plus 4 pentru marinare) Ingrediente: 16 ciocanele de pui (sau alte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mere, binele spalate, se razuiesc cu tot cu coaja si se pun alaturi de scortisoara si de zaharul vanilat. În paralel, zaharul, faina si grisul se amesteca si se împart în doua portii. Într-o tava se pune ulei, apoi o parte din praful preparat mai devreme si jumatate din mere, peste care se pune din nou, cealalta jumatate din praf si cealalta jumatate din mere. Deasupra se presara zahar si nuca macinata. Se lasa în cuptor circa 35 - 40 de munte si, de preferat, se serveste rece, este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 14 Viorica Mitu 15 Raluca Z. 16 alina hurmuz 17 andreavoitsuk 18 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Broccoli este una dintre cele mai sanatoase legume. Saptamana trecuta am testat doua retete cu broccoli. Supa crema, cu care va intampin azi, si un preparat care poate fi incadrat in categoria garnitura sau cina cu broccoli, a carei reteta o sa o postez in zilele urmatoare. Pentru iubitorii de supe creme aceasta reteta, gasita aici , este o provocare datorita iaurtului si a pastelor tortteloni ( care inlocuiesc obisnuitele crutoane ) . Ingrediente: - 500 g broccoli - 20 g unt - 1 lingura...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Tehnica de taiere, in betisoare sau fasii egale, pe lungime, in special a legumelor. Initial tehnica a fost folosita pentru a taia tulpinile de telina sau radacinile de morcovi. In prezent se foloseste si pentru taierea unor sortimente de carne, de la pui la peste si vita. In romana se mai foloseste termenul fideluta pentru a desemna aceasta tehhnica de taiere.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Suntem tributare supermarketu-rilor. Acestea sunt locurile in care, o spun statisticile, 90% dintre cei care traiesc in orase, isi fac cumparaturile. Marile magazine au devenit astfel sursa de legume si fructe, dar si locul de unde cumparam legatura de verdeata. In aceste conditii, cum ai putea sa alegi din mormanele de fructe si legume, pe cele cu adevarat proaspete? Regula de aur este sa pipai si sa mirosi tot ceea ce cumperi din raionul de fructe si legume, nu doar sa alegi cu mana si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de facut. Ingrediente: trei portocale, 16-18 piscoturi de sampanie, sase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro