Cauta in 20.694 retete
... . Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va invit la un concurs cu un premiu interesant , de care orice gospodina ar fi incantata , un premiu constand in 12 sticle de ulei Cardinal pe blogul Retete de mancaruri
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Porneste cuptorul ca sa se încalzeasca. Pune ciupercile intr-un castron si adauga peste ele apa fiarta, atât cât sa le acopere. Într-o tigaie mare pune un strop de ulei de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu sare si piper si asaza-le în tigaie. Strecoara ciupercile de apa si pastreaza apa în care au stat. Adauga ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si presara usturoiul feliat. Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ciupercile. Tine totul pe foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pâinea învechita, conserva de ansoa si chilli se amesteca împreuna în robotul de bucatarie. Pune o tigaie cu putin ulei pe foc si caleste putin amestecul facut din pâine, amestecând constant. Pune orezul la fiert si foloseste supa de pui în locul apei. Între timp se pun la calit conopida maruntita, ceapa si telina. Când orezul e fiert de jumatate, adauga amestecul din conopida si marunteste conopida cu furculita. La final, dupa ce ai luat de pe foc pilaful, adauga putin parmezam,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mancarurile lejere, bogate in vitamine si minerale, te mentin in forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . De la preparate traditionale sau mancaruri exotice, pana la retete vegetariene ... , pentru sugestii excelente in privinta mancarurilor pe care le veti alege ... festiv, pregatindu-le dulciurile sau mancarurile favorite. Astfel, noaptea de Revelion ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se mixeaza untul, zaharul si coaja de lamâiei pâna se omogenizeaza ca o crema. Treptat se adauga galbenusurile si faina, apoi se toarna laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile pâna se întaresc pentru ca mai apoi sa se toarne peste compozitia obtinuta mai devreme. Toata compozitia "unita" se amesteca usor, în asa fel încât sa nu iasa aerul din spuma de albus. Urmatorul pas este coacerea. Pentru asta avem nevoie de un vas termorezistent în care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de bucate "La Masa cu Jamie" am primit-o cadou de la ... imi place la cartea lui Jamie e ca retetele sunt atat de ... i-a venit lui. Si pentru ca Jamie e un suflet deosebit (poti vedea ... indragostiti iremediabil de stilul lui Jamie nu am sa va scriu ... multe-multe retete de la Jamie, un adevarat guru al artei culinare. Spor la gatit, Jamie, multam fain ca existi! Tipareste pagina...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare parte. Fiecare crestatura trebuie sa aiba 0,5 cm adâncime. Unge pestele cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper. Umple cavitatea abdominala cu mult patrunjel tocat si cu feliile de lamâie. Asaza pestii pe un grilaj, în tava pentru cuptor. Presara deasupra coaja de lamâie, adaugând în tava si jumatatile de lamâie. Acopera pestii cu cubulete de unt si introdu-i la cuptor, la circa 15 cm fata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline si presara un praf de sare si piper, pe dinauntru si pe dinafara. Amesteca feniculul, rosiile, patrunjelul si lamâia cu putin ulei de masline si un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec (cât încape), iar restul pune-l într-o tava pentru cuptor si asaza pestele deasupra. Stropeste pestele cu ulei de masline, presara cu semninte de fenicul si pune-l la cuptor timp de 45 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp la fiert. E o mancare rapid de facut, foarte satioasa si usoara ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ce vedeta mai e si Jamie asta! Si dupa reteta asta si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... faceti economii: bauturi carbogazoase, dulciuri, mancaruri semi-preparate, alimente procesate; puteti ... important aspect ramane planificarea  atat a mancarurilor, cat mai ales a bugetului alocat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pictures and I found a flavorful raspberry jam made this summer , that I needed to share with you. Raspberry jam for me is second after ... people do not like raspberry jam , because it has too many ... wok . Simmer the fruits until jam thickens . Add sugar and simmer ... takes about 2 hours. Put hot jam in clean jars . Let the ... the lids well . When the jam has cooled , put it in...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com