Cauta in 29.853 retete
500 gr. cartofi, 200 gr. carne, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1/4 varza alba, sare, verdeata, ceapa Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete, varza taiata felii subtiri, ceapa tocata. Dupa ce au fiert zarzavaturile, se scot din supa, se adauga cartofii taiati sferturi. Mod de servire La servire, se adauga frunze tocate de patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun cartofii la fiert in 1,5 l de apa rece cu sare, impreuna cu zarzavaturile. Cind s-au inmuiat se dau prin sita numai cartofii, zarzavaturile se strecoara. Se adauga patrunjel verde tocat. Se serveste amestecata cu un galbenus sau unt pus in farfurie. Supa se toarna peste crutoanele din piine. - 500 g cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, sare, o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de franzela prajite. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. capsuni, 300 gr. zmeura, 4 linguri de indulcitor pudra Mod de preparare: Se spala bine fructele si se mixeaza, amestecate cu indulcitorul. Mod de servire Se serveste foarte rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
PAPANASI DIETETICI FIERTI Branza de vaci 100 g, ou 1/2 buc, gris 15 g sau faina 15 g, unt 5 g, smantana 15 g, zahar vanilat 10 g. Se trece branza de vaci prin sita, se amesteca cu grisul sau faina si cu oul. Se ia cu lingura uda din compozitie si se puna sa fiarba in apa care clocoteste timp de 10 - 15 minute in vas acoperit. Se scurg papanasii de apa, luandu-i cu lingura de spuma. Se servesc cu unt proaspat, cu smantana si zahar vanilat.
Reţetă de pe www.retete-slabit.net
4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa, sare, verdeata, o ceasca smantana, 1 galbenus, optional un pumn de taitei sau cuburi de piine alba prajita, 1 1/2 l. apa Mod de preparare: Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sunt aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smantana cu galbenusul in castronul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare Ingrediente Prune,coarne,cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru fiecare kg de fructe. Mod de preparare Fructele, curatate de codite si de simburi (prunele), se pun intr-un lighean, se presara cu foarte putin zahar (50-100g la 1 kg fructe), se amesteca si selasa cca 3 ore (nu mai mult, altfel incepe fermentarea).Apoi, se pun in borcane pina sus la gura acestora (chiar presate) si siropul se toarna peste ele , fara a mai adauga apa.Borcanele se leaga si, se sterilizeaza...
Reţetă de pe www.retete-online.com
O mancare lacto-vegetariana gustoasa, hipo-calorica si foarte satioasa, asa ar putea fi descris acest piure atipic, realizat dintr-o cereala aparte si o branzica de zi cu zi. Preparati aceasta reteta ca garnitura pentru pui sau peste la gratar sau pentru a o servi ca atare alaturi de o salata. Portii: 2 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 1 pahar de quinoa 3 cani supa legume (sau de pui) 300 grame branza dulce de vaci 2-3 linguri de iaurt 1 lamaie 1 lingura cozi de ceapa verde 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pun la fiert intr-o oala de 1,5 l apa clocotita, sare, legumele. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina, galbenusul, in vasul in care se serveste supa. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga o lingura de smintina, verdeata tocata. In loc de smintina, se pot pune taietei, sau crutoane de piine prajita. - 4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina de patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa mare, sare, verdeata, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg cartofi copti, 40 gr. unt, 2 oua, sare, 300-350 gr. branza de vaca, 1 lingurita zahar, 1/2 pahar smantana(iaurt), pesmet Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se sterg si uscati se dau la cuptor. Cind sunt copti, se curata si se zdrobesc cu presa. Se freaca untul, se adauga galbenusurile, cartofii presati, branza farimitata, zaharul, albusurile batute si putina sare. Se amesteca toate si se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 30 min. la foc potrivit Mod...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
BORS DIETETIC DE TARATE 60 g de fulgi cu tarate de grau ...
Reţetă de pe www.retete-slabit.net
4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina de patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa mare, sare, verdeata, 1 ceasca de smantana, 1 galbenus, taietei sau cuburi prajite din piine alba Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala de 1,5 l apa clocotita, sare, legumele. Cind sunt aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smantana, galbenusul, in vasul in care se serveste supa. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga o lingura de smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 morcovi mari, 1 ceapa mare, 200 grame ciuperci, 1 vanata mica, 300 grame rosii, 60- 70 grame branza de oaie sau cascaval, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, busuioc, o foaie de dafin Mod de preparare: Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si se fierb pana ce legumele au fiert si apa a scazut de tot. Separat se curata rosiile de coaja si se fac piure. Peste rosiile facute piure se pun...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
PERISOARE DIETETICE Carne 150 g, orez 5 g, ou 1/4 buc, sare 1 g. Carnea se toaca ... sos olandez (adica SOS ALB DIETETIC preparat cu galbenus) sau cu ...
Reţetă de pe www.retete-slabit.net
SOS DE ROSII DIETETIC Rosii 300 g, patrunjel (radacina) 1 buc, unt sau ...
Reţetă de pe www.retete-slabit.net
300-400 g orez, 3-4 linguri ulei, 1/2 cutie ciuperci taiate, 3 morcovi, 2 pastirnac, 2 rosii, 4 linguri pasta tomate, condimente (usturoi, dafin, oregano, cimbru, maghiran, ienibahar, marar, boia iute sau dulce, sare, piper) Mod de preparare: Se fierb legumele feliate. Orezul se fierbe in apa ramasa de la legumele fierte, se adauga uleiul (un pilaf gras e mai gustos, dar prea gras e gretos si nesanatos) si mararul tocat marunt. Dupa ce orezul s-a inmuiat se adauga cimbrul, maghiranul,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cind cartofii sint fierti, se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smintina preparata. La urma, se adauga verdeata tocata marunt. - 4 buc. cartofi mari, 2 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. cartofi, 125 gr. lapte, 25 gr. unt, 1-2 oua, sare, pesmet Mod de preparare: Se amesteca cartofii cruzi, rasi si storsi cu laptele, galbenusul, untul, sarea si albusul batut spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 30 min. Se rastoarna pe un platou si se taie felii. Mod de servire Se serveste linga fasole verde, spanac, mazare sau orice alta leguma fiarta si oparita cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
MITITIEI DIETETICI Carne 100 g, ou 1/5 buc, sare 1 g, cimbru uscat si cernut ...
Reţetă de pe www.retete-slabit.net
8 ardei grasi, spalati, cu capacul taiat si semintele scoase, 100 gr orez, 400 gr rosii decojite taiate marunt ( sau o conserva de rosii maruntite), 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 gr carne tocata de pui, 1 lingura de menta proaspata tocata ( sau o lingurita de menta uscata si maruntita), sare, piper, 1 lingura ulei masline, 50 gr pasta de rosii Mod de preparare: Se amesteca orezul cu carnea tocata, verdeata tocata marunt, rosile si uleiul. Se umplu ardeii. Se asaza intr-o oala,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
BORS DIETETIC DE TARATE 60 g de fulgi cu tarate de grau ...
Reţetă de pe www.retete-slabit.net