retete chinezesti egg fried rice
Pagina 1 din 5
... verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o garnitura satioasa alaturi de mancarurile chinezesti sau o mancare in sine pentru ... , fie ca garnitura langa mancarurile chinezesti, fie ca fel principal. [tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am dat peste "reteta asta" pe un site pentru copii, cu desene, jocuri, retete si alte cele si mi s-a parut o idee haioasa pentru gustarea piticului, asa ca, intr-o pauza publicitara am mesterit minunatia :D Evident ca intre timp am aflat ca acum cativa ani netul era plin de "oua ochi", dar m-am gandit ca ar fi dragut sa-l readuc in actualitate. Ingrediente: - piersici din compot - branza dulce - smantana Mod de preparare: Se amesteca branza cu smantana si se modeleaza o forma de "albus". Se...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... folosit de teama de pete :) Egg Sandwich I am positive that every ... , so I decided to make an Egg Sandwich as tomorrow we are ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mien ) este numele taieteilor prajiti chinezesti. Asociati cu diverse legume si ... de fasole 4 portii de taietei chinezesti de grau 1 ardei gras 1 ardei ... pastele. Asezonati cu piper. Taieteii chinezesti prajiti cu carne de vita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente Stir-fry sauce 3 ling teryaki sauce3 ling soy sauce less sodium (cu sare redusa) 30 ml sesame garlic sauce and glaze 3 ling ulei chinezesc 4 ling sare si piper dupa gust Pasta de usturoi facuta din unt si usturoi astfel -se va pune untul+o ling de ulei olive cca 70 gr si se va amestaca cu usturoiul pisat pana devine o crema de usturoi o ceapa medie taiata feliute ardel verde si unul rosu (eu am pus cate juamte din fiecare ) un morcov mare razuit ciuperci cca 200 gr taiate feliute...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... . In ciuda numelui lor (Scotch egg), aceste aperitive nu apartin traditiei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Faina se amesteca alaturi de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare si de apa. Se framânta coca, dupa care se împarte în bucatele mici, carora li se da o forma rotunda. Se prajeste fiecare gogoasa în ulei de arahide, pâna când devine aurie, apoi se servesc reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit. Numai ca, am tot adunat informatii de ici, de colo si mi-am luat inima-n dinti si am mai incercat cateva variante. Evident ca succesul retetei depinde si de tipul de carne folosit (ca poti sa nimeresti si carne batrana), dar si de ingrediente. Insa, inainte de a purcede la treaba, vreau sa va mai arat cum se vede rasaritul de soare de la geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Varianta I grozava : O farfurie cubulete pork 2 catei de usturoi 1-2 cepe 2 ardei capia 1 morcov Telina Albitura Curry Boia 1 conserva tomate Calesti porcul taiat cuburi si-l scoti. Tot in oala asta mai pui ulei si calesti in continuare usturoi, ceapa taiata in 4, adaugi capia rosu si verde tai cuburi mari, apoi morcov felii subtiri, telina, albit, adaugi carnea calita, curry, boia apoi o cons de rosii tocate. Lasam sa scada sosul pana la consistenta dorita. Separat fierbem orezul al dente...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
N-am mai facut demult minunatia asta de mic dejun si dimineata m-am trezit cu chef, asa ca am zis sa le fac o surpriza alor mei. Reteta e mega- usoara si te poate salva cand nu mai ai nicio inspiratie pentru micul dejun . Eu am vazut-o pe Culi (inspiratie BD) si am pastrat-o in caietul de retete. Asadar, avem nevoie de: oua ; chifle; branza ; ceva sunculita sau alt mezelic; unt ; sare, piper Mod de preparare : Se taie capacele la chifle si se scobesc de miez (pe ala puteti sa-l folositi la ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: 3 cesti - orez; = ceasca carne de pui; 4 crevete; 2 oua; 1/3 ceasca - fasole din soia; 1 lingura - ridichi; = ceasca - ulei; 1 lingurita - usturoi (pisat); 1 lingurita - ceapa (rasa); 1 lingurita - chilli rosu; 4 linguri - zahar; 4 linguri - sos de peste; 4 linguri - otet. Caliti ceapa si usturoiul pana devin aurii. Adaugati puiul si prajiti-l inainte de a fi gatit. Puneti in creveta, ridiche alba, boabe de soia. Spargeti ouale si amestecati. Adaugati zahar, sos de peste, otet....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scroll down for English recipe Am fost la cumparaturi. Intr-un magazin. Si am vazut niste vinete de care m-am lipit cu maaare dragoste. Adevarul e ca n-as putea trai fara legume. In principiu incerc sa mananc legume de la mine din gradina (fara chimicale), insa acum iarna ma apuca asa o pofta de legume proaspete, incat nu mai conteaza de unde provin. Bun, si acum ca am doua vinete, ce fac cu ele? Tot din magazin am cumparat si niste prosciutto + mozzarella. Prin urmare o sa fie o...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Anul acesta am facut o supa de dovleac mai deosebita. Are si pui si orez, si e asa de satioasa, ca eu o manac ca fel principal. Ingrediente: 500 g carne de pui (poate fi cu os) 1 ceapa 1 morcov 1 bucata telina 8 boabe de piper negru 1 kg dovleac 10 pastai de cardamom (optional) 1 bucata de praz 50 g unt 4 linguri ulei de porumb 200 g orez sare, piper dupa gust Mod de preparare Mai intai se face supa de pui. Pune carnea, ceapa, telina, morcovul si boabele de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente 5 fasii de bacon 6 buc .de cartofi mici rosii taiati cubulete mici 5-6 oua pe care le batem 50 ml de lapte putina sare putin piper 2 linguri de unt ceapa verde taiata marunt de preferinta (sau o ceapa mica taiata fasii subtitri ) Intr-o cratita mai ianlta se va pune cartofii la fiert dar nu prea tare,dupa care se vor scoate si strecura de apa bine ,pe urma se va pune baconul la fript taiat bucatele mici ,pe urma se va scoate pe un servete si se va mai marunti dupa ce se raceste....
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Evident ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste. Pacat de ele sa le arunci, asa ca n-ai decat 2 variante: ori le pui la pastrat si dupa ani si ani (ma voi intoaaaaarceeee!) se vor transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul anilor!), ori le reciclezi si le mananci sub alte forme. Dimineata am deschis frigiderul si m-a pocnit o briza; nu, nu era de la freon ci de la cat de gol era. Frigiderul. Noroc ca l-am auzit pe Drupinul intreband pe Dodo: dam cioc-...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Chiar daca nu suntem in post, vara e bine ca din cand in cand sa lasam carnea deoparte si sa gatim mai mult vegetarian. Pana acum, recunosc, am facut doar ardei umpluti cu carne . Era timpul sa incerc si unii umpluti cu legume. Si tin sa va spun ca acestia mi-au placut mult mai mult. Eu am pus destul de multa ceapa si rosii, ca sa le dea dulceata si sa formeze un sos gros si aromat. Si, neaparat, sa nu uitati sa le puneti din abundenta verdeturi. De care vreti voi si din care va plac. Nu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O frigaruie chinezeasca de pui cu adevarat deosebita careia marinata ii confera nu doar o aroma unica ci si o suculenta aparte. Serviti aceste frigarui in compania simpla dar rafinata a unor paste cu susan . Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute (plus 2 ore pentru marinare) Ingrediente: 1,2 kilograme piept de pui, fara os sau piele 4 linguri sos hoisin 1 lingura sos de soia 1 lingura zeama de lamaie 1 lingurita de zahar 1 lingura rasa cinci mirodenii piper Preparare: Taiati carnea in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ceva satios sa incercati, si-anume Vermicelli cu pui si chinezesti legume.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com