Cauta in 20.697 retete
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute. Se adauga carnea si se caleste pana se albeste. Se adauga sare, piper,boia si se mai caleste putin. Se adauga rosiile maruntite, pasta de tomate, cimbru, busuioc, 7-8 cuisoare. Se fierbe 10-15 minute pana este carnea facuta si sosul se ingroasa putin. Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs un minut. Se amesteca cu sosul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pastele se pun în apa clocotita cu sare si câteva picaturi de ulei. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scot si se scurg în sita, unde se lasa aproximativ 10 minute în apa rece. 2. Separat, se alege fasolea fideluta, se curata si se fierbe în apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scoate pe un platou, se stropeste cu otet balsamic si se acopera cu o folie de plastic. 3. Ardeii se coc la foc mare pe plita si apoi se pun într-un bol cu sare mai multa, sa se înabuse si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face aluatul, adica peste faina se adauga drojdia, sarea, zaharul ,doua oua, smantana, laptele dulce , se framanta bine si se lasa 20 de minute.Se intinde foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire. Se adauga ingredietele intai bucatile de salam, ciupercile, rosiile,oregno, piperul, sucul de rosii si la urma cascavalul. Se introduce la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Se scoate de la cuptor si se serveste calda dupa preferinta . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput se face sosul astfel :se curata o ceapa rosie, se spala ,se taie marunt si se adauga la calit intr-o tigaie cu ulei ,apoi se taie cabanosul feliute subtiri si se adauga peste ceapa calita, dupa aceea se adauga cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si taiati feliute, la final adaugam sosul de rosii, un praf de sare, un praf de piper, un praf de oregano , amestecam mai fierbem 5 minute la foc mic si sosul este gata. Se fierb spaghetele pentru 10 minute in 3 litri de apa cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit. Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii ,adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute,oregno, piperul si la urma cascavalul. Introducem la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro