reteta din 17 05 2013
Pagina 1 din 2
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna, reteta de salam de porc
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ANI! Bine v-am regasit in 2013. Pentru inceput de an, dupa ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... fac: http://www.caietulcuretete.com/2013/01/cum-se-fac-frunzele ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Fest. In perioada 8-10 februarie 2013 sunteti asteptati la Hanul lui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Dragiii mei nu am nici cea mai vaga idee despre reactia pe care o veti avea, voi, citind reteta de mai jos. Cert este ca eu o ador! E vorba de Fasole batuta, sau frecata, dupa cum mai e cunoscuta aceasta savurosenie culinara. Recunosc insa, cinstit, ca nu ma dau in vant dupa fasolea frecata cu ceapa prajita si putintica pasta de tomate... decat daca mi-o prepara bunii mei prieteni Gabi si Teacher :)). Dar fasolea facuta dupa cum imi place mie e mai dificil de digerat. E o...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ce spuneti de o portie de tortellini cu sos de branzeturi pentru cina din seara aceasta? Cred ca amatorii de paste nu vor refuza oferta. Azi va propun o reteta usoara si foarte rapida pentru prepararea acestor paste speciale. Pentru doua portii aveti nevoie de: - 300 g tortellini - 80 g cascaval afumat - 80 g branza Mascarpone - 30 g parmezan - 70 ml smantana - 50 g unt - patrunjel verde tocat - sare, piper alb Se pune pe foc o oala cu 3 litri de apa si o lingura de sare. Cand incepe sa...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se face aluatul, adica peste faina se adauga drojdia, sarea, zaharul ,doua oua, smantana, laptele dulce , se framanta bine si se lasa 20 de minute.Se intinde foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire. Se adauga ingredietele intai bucatile de salam, ciupercile, rosiile,oregno, piperul, sucul de rosii si la urma cascavalul. Se introduce la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Se scoate de la cuptor si se serveste calda dupa preferinta . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput se face sosul astfel :se curata o ceapa rosie, se spala ,se taie marunt si se adauga la calit intr-o tigaie cu ulei ,apoi se taie cabanosul feliute subtiri si se adauga peste ceapa calita, dupa aceea se adauga cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si taiati feliute, la final adaugam sosul de rosii, un praf de sare, un praf de piper, un praf de oregano , amestecam mai fierbem 5 minute la foc mic si sosul este gata. Se fierb spaghetele pentru 10 minute in 3 litri de apa cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit. Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii ,adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute,oregno, piperul si la urma cascavalul. Introducem la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta . Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun Loredana 18. Nicoleta Agache ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pui sous vide iar in 2013 - somon posat in ulei . rezultatul ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... 15. Fivi Coroama 16. Simona 17. Maria M 18. Nico 19. Gabriela ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pot face pana duminica, 9 iunie 2013, ora 23.59 . Luni, 10 ... , Claudia - http://lecturidemamica.wordpress.com/2013/06/06/paine-cu-banane-banana-bread/ 17. Pasta de rosii si ardei ... calatoare, http://petalacalatoare.blogspot.ro/2013/06/gris-cu-lapte-si ... , http://de-alebubulinei.blogspot.ro/2013/06/chifle-cu-lapte-batut ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cutit Santoku cu lama de 17 cm) 2. Greutatea cutitului - daca petreceti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Salveaza destine: Doneaza-ti parul copiilor bolnavi de cancer si ajuta-i sa spuna: Nu Mi-e Frica!
Adauga la favorite
... doi ani, pe 29 septembrie 2013, am preparat in cadrul unui ... pentru a castiga bani. In 2 octombrie(2013) -Ziua Invingatorului, s-au strans toate ... de par sa aiba minim 17 cm. In rest, conditiile sunt ... ajunge acasa, in Timisoara. Ieri, 17 septembrie, dupa ce l-am luat ... cumparaturi realizate in perioada campaniei (17 august - 25 octombrie). Fiecare bon ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ce va spuneam acum cateva zile? Iar o reteta cu capsuni! De data asta o tarta clasica. Cu fructe si crema de vanilie. Pentru simplitate si ca sa fiu sigura ca nu se taie crema, am pus in ea si putin amidon de porumb. Spre deosebire de faina, amidonul nu face cocoloase, asa ca aceasta crema e fina si matasoasa. Daca nu aveti capsuni, puteti folosi orice alt fruct moale, chiar si fructe din compot (pe care le-ati scurs bine de sirop). Iata reteta: Tarta cu crema de vanilie si capsuni...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Dulceata de capsuni cu pastai de vanilie (fara conservant) / Strawberry jam with vanilla bean
Adauga la favorite
Azi incep o serie de retete cu capsuni. Va spun asta de la inceput, ca sa nu incepeti cu "Oare ce o fi cu Brindusa in ultima vreme? Numai capsuni vede in fata ochilor?" Ete, da :) In primavara asta am dat in patima lor. Mi se par asa de aromate si gustoase, ca nu le pot rezista. Prima reteta e cea de dulceata de capsuni. Daca o faceti va rog mult sa nu puneti nici un fel de conservant! Stricati bunatate de dulceata cu toate chimicalele din gelfixuri si altele. Va promit eu ca o sa iasa ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Un cer senin de amplu iunie prin veac si-a-nfiintat azurul nefiintei in cestalalt tarim, al suferintei, si cata-n ceas a fi durerii mele - leac. Sa uit ca suntem robii negrei ere, sa uit de jale, cazne, de tenebrele din inima, de tot ce crunt in preajma e - zboara doi fluturi, doua giuvaiere, peste oras purtati de-o adiere. Inchis in ast infern terestru de n-as fi, indragostitii fluturi nu mi-ar aminti de altii, de Francesca de la Rimini, de Paolo, cari au fost purtati si ei cindva de-un...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Fiindca in ultima vreme v-am asaltat cu selectiile de retete pentru sarbatori vin astazi cu o reteta de post , dar care, totdata merge foarte bine ca aperitiv la o masa festiva. Si fiindca spiralele cu spanac si spiralele cu crema de branza si praz au avut mare succes, astazi am urmat acelasi principiu doar ca am schimbat umplutura, vedetele fiind ciupercile. Ingrediente: 400 gr aluat foietaj 2 conserve ciuperci 1 praz mic sare, piper Mod de preparare: Tocam prazul marunt si il calim in doua...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com