recete copturi dulciuri cu pudra
Pagina 5 din 5
... frigider cateva ore. Scoatem apoi peretii detasabili si pudram cu zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor si pudreaza cu zahar pudra din abundenta înainte de a servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de rodii si zaharul pudra si zaharul vanilat. Se pudreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albusurile spuma cu 3 lingurite zahar pudra dupa care se adauga praful ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Migdalele se maruntesc în robotul de bucatarie, dupa care se adauga curmalele si se mixeaza pâna când obtii un aluat lipicios. Se adauga cacaua, untul de migdale, uleiul de cocos si uleiul de menta. Se formeaza bilute mici care se dau prin cacao sau prin fulgi de cocos. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema de branza cu zaharul pudra si adaugam extractul de vanilie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea ... fie de crema mascarpone. Presara pudra de cacao peste prajitura, optional ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... margarina topita, apoi le dai prin zaharul pudra amestecat cu scortisoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... moale se mixeaza cu zaharul pudra pana se face spuma. Adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la racit. Prepararea umpluturii: Ciocolata, pudra de espresso, sarea si ¾ ceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o craticioara, frecam ouale cu zaharul pudra,faina, cacaua si laptele, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Amesteca untul si zaharul pudra împreuna pâna ce se formeaza o pasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru a se scurge surplusul de ulei si le pudrezi cu zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adaugam trei linguri de zahar pudra si le amestecam pana cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 3 linguri zahar tos - 3 linguri zahar pudra - 2 pliculete zahar vanilat - o lingurita sare ... faina impreuna cu sarea, zaharul pudra si zaharul vanilat in vasul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... galbenusurile cu 1 pachet de zahar pudra vanilat. Apoi se toarna si ... untul si 2 pachete de zahar pudra vanilat. Cand compozitia cu galbenusuri ... albusurile cu 1 plic de zahar pudra vanilat pana devine o bezea omogena ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp se pregateste glazura: zaharul pudra se pune impreuna cu untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscutii se maruntesc, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort cu peretii detasabili. Se lasa la frigider. Crema de brânza se amesteca cu zaharul, vanilia si ciocolata, dupa care se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider. Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încalzit pe abur care se amesteca cu 125 grame de zahar pudra dupa gust. Se toarna glazura peste crema si se lasa tortul la frigider 2-4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro