Cauta in 21.294 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam fructele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-un vas si adaugam compotul, cateva nuci tocate, cateva stafide, esenta de rom, siropul din compot. Se tine la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. Se orneaza cu frisca si zmeura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ore. In ziua cand preparati compotul, scufundati piersicile 30 de secunde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gutuile se spala si se curata de coaja, se taie in sferturi si li se scoate mijlocul tare si pietros. Din coji si din partea din mijloc cu simburi se prepara peltea. Restul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime. Siropul se fierbe cu vanilia si cind da in clocot,se adauga feliile de gutui, cite incap, ca sa fie bine cuprinse de sirop.Se lasa sa fiarba circa 10 minute, in clocote mici,acoperite,pina se inmoaie putin,apoi se scot cu spumiera sau cu strecuratoarea si se pun intr-o cratita. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pina cind se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pina la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza. - 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele curatate de coaja si de simburi si taiate in jumatati sau sferturi (perele) se aseaza suprapuse, in borcane, cu partea bombata in sus. Siropul rece se toarna peste ele, cit sa le cuprinda, pina la 2-3 cm sub gura borcanelor, ca sa ramina loc sa se dilate lichidul la fiert. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza. Daca piersicile si caisele, mai tari, se pun intregi, sint necesare borcane mai mari, deoarece ramine mult spatiu gol intre ele. Se pot opari in sirop clocotit un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele, curatate de codite si de simburi (prunele), se pun intr-un lighean, se presara cu foarte putin zahar (50-100 g la 1 kg fructe), se amesteca si selasa cca 3 ore (nu mai mult, altfel incepe fermentarea). Apoi, se pun in borcane pina sus la gura acestora (chiar presate) si siropul se toarna peste ele, fara a mai adauga apa. Borcanele se leaga si se sterilizeaza 30 minute. Fructele vor lasa suficient lichid, incit vor fi complet acoperite de sirop deoarece la fiert, isi lasa sucul si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata merele de coaja, se scot simburii si se taie in patru. Se lasa sa stea in apa rece. Se pune la fiert apa cu zaharul, scortisoara si cuisoarele. Cind incepe sa fiarba, se adauga merele lasind sa mai fiarba acoperit la foc mic, pina se moaie fructele. Se serveste rece. - 3-4 mere, 150 g zahar, 2 pahare apa, 1 bucatica scortisoara, 2 cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul, apa si mirodeniile nemacinate se pun intr-o oala de 6-8 l. Cind siropul clocoteste, se adauga circa 1/4 din prunele spalate si curatate de codite, se amesteca cu lingura in sirop, ca sa se infierbinte toate un minut, apoi, fara sa clocoteasca, se scot cu strecuratoarea si se pun intr-o cratita; cind siropul clocoteste din nou, se pun alte prune, la fel, pina cind se termina toata cantitatea. Prunele se aseaza nepresate in borcane, lasind un spatiu liber de 2-3 cm pina la gura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire, se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. - 1/2 l ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la o portocala, 4 lingurite suc de lamaie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala taiata felii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puneti gelatina si 75 ml compot de ananas. Puneti ibricul intr ... piscoturile in zeama de la compot (cat a ramas de la gelatina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , boabe de struguri, fructe din compot(ananas, visine, caise, piersici), stafide ... fructele din conserve sau din compot se taie de marimea cubuletelor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca frunctele de mango sunt proaspete, le decojim dupa ce le ... ingredientele. Daca folosim o conserva de compot de mango, atunci vom intrebuinta siropul din compot exact ca atunci cand folosim fructe proaspete, fara ... , 2-3 fructe de mango sau 1/2 cutie compot de mango, 1 lingura sos de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... razatoare - 200 gr ananas din compot sau proaspat, taiat cubulete - 3 linguri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 5 nectarine 5 kiwi 1 banana 2 cirese din compot 300g gem de caise Mod ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... in actualitate. Ingrediente: - piersici din compot - branza dulce - smantana Mod de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... gelatina intr-o jumatate cana de compot 10 min,apoi o puneti apoi ... tort cu zeama de la compot. 2.Dupa ce blatul este insiropat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gelatina intr-o jumatate cana de compot 10 min,apoi o puneti apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro