Cauta in 21.294 retete
... l-am insiropat cu zeama din compot. Am acoperit blatul cu folie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si apa sau suc din compot si se fierbe conform instructiunilor ... adaugam: fructe de ananas din compot, visine din congelator fara samburi ... , imbracam pandispanul insiropat cu sirop din compot si ornam dupa imaginatie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 morcovi mici intregi 200 ml compot de ananas 1 lingura amidon 3 linguri ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... toarna apoi în tava. Visinele din compot se storc din zeama, se ... se mai pun visine din compot, dupa preferinta. Dupa ce blatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte ... trec prin zeama de la compotul de ananas, insa nu trebuie ... ce le-am trecut prin compotul de ananas ,se aseaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incorpureaza complet. scoate nectarinele din compot si le punem intr-o sita ... compozitia in ea.nectarinele din compot scurse le dam prim faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se pun doua linguri de compot de caise peste fiecare portie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piscoturile prin zeama de la compot , ca sa se insiropeaze putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se insiropeaza cu siropul din compotul de piersici.1/2 din cantitatea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ouale se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema,separat se amesteca uleiul cu iaurtul apoi se incorporeaza in crema de oua,in compozitia rezultata se adauga dupa cum urmeaza:sarea,aromele,si la urma faina amestecata cu praful de copt. Se unge o tava se pune compozitia si deasupra se adauga caise sau piersici din compot.Se coace 20 min la o temperatura de 180 de grade(cuptorul trebuie incalzit inainte de a introduce prajitura) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune la inmuiat cu compotul sau laptele dupa care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pui sa fiarba zaharul cu sucul de la compot pana obtii un sirop gros. Lasi la racit apoi adaugi iaurtul si sucul de la o lamaie. Pui jumatate din piersici in mixer si le faci "piure". Piersicile ramase le tai bucati mici si impreuna cu "pireul" de piersici le adaugi in siropul facut. Torni compozitia in boluri mici si o dai la congelator pt 2-3 ore. Dupa, scoti inghetata, pui frisca si adaugi fructe din dulceata. Pui iar la congelator pt 1/2 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 kg fructe proaspete sau din compot Mod de preparare: Chiflele taiate ... de fructe proaspete sau din compot scazute pe foc. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... insiropeaza cu zeama de la compot, se aseaza peste o felie de ... care se pune ananasul din compot, apoi cea de-a doua felie ... inmuiata in siropul de la compot. Tortul este un tort racoritor ... de vanilie, 1 plic frisca, 1 l lapte, 1 compot de ananas, 1 plic gelatina, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi Mod de ... gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , praf, un kg caise din compot, coaja rasa de lamaie. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inmuiat cu zeama de la compot si se lasa cam 1/2 de ... rom si de vanilie, 1 cutie compot de ananas, fructe (struguri, 2 banane ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ghimbir, 25 g cirese din compot, 25 g caise uscate, 25 g struguri din compot, 500 g urda, 2 linguri coniac, 1 lingura esenta de vanilie, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o banana mare, stafide, frisca, unt, visine din compot, fructe confiate, sirop acrisor (pentru 2 portii) Mod de preparare: Banana se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. De-a lungul ei se infig stafide sau fructe confiate. Se unge un vas rezistent la foc cu unt si se asaza bananele. Se lasa cam 10-15 minute. Apoi se scoate si se lasa la racit. Se pune deasupra frisca si se orneaza cu visine sau cu sirop ori fructe confiate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7-8 piersici mari, 1 pahar lapte, 1 lingurita gris, 1 lingura cacao, 4 linguri zahar pentru compot, frisca, 4-5 linguri zahar pentru crema Mod de preparare: Se fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul, zaharul si cacaua pana se ingroasa. Se amesteca mereu pana se raceste, se adauga usor frisca. Se pune in paharele de servit un strat de compot, iar deasupra crema de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com