Cauta in 32.841 retete
Se taie treimea inferioara a sparanghelului, se spala si se usuca pe un servetel de hârtie. Se pune uleiul de masline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adauga sparanghelul si se gateste aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape facut se adauga si semintele de pin. Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presara parmezanul, sarea si piperul . Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pudra de usturoi, boia, cimbrul, parmezanul, pesmetul si patrunjelul într-o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tratat termic. De obicei, se fabrica din zer de lapte de ... din zerul ramas dupa fabricarea branzei mascarpone sau provolone , in timp ce urda se fabrica din zerul ramas de la fabricarea casului. De aici provin mici diferente de consistenta si chiar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final ... preferi poti sa presari putin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune pesmetul, parmezanul, patrunjelul si usturoiul într-un blender si amesteca ... cu amestecul de pesmet si parmezan, apoi pune la cuptor într ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final ... preferi poti sa presari putin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ei jumatate de cana de parmezan ras si patrunjelul tocat. Amesteca ... 10 minute sau pâna când parmezanul s-a topit. Presara apoi restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, rosiile în jumatati si se prajesc în ulei de masline, dupa care se scot pe o farfurie. Dupa ce se scurg pastele se amesteca cu uleiul ramas dupa prajirea dovlecelului si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si feliile de dovlecel, peste care se presara parmezanul ras si frunzele de busuioc. Foto: http://www.myrecipes.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul, uleiul, untul, sarea si parmezanul într-o punga resigilabila si amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o, untul, frunzele de arpagic si parmezanul. Asezoneaza cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella, urmata de jumatate din parmezan. Se adauga crutoanele, apoi finalizam ... ultimul strat de mozzarella si parmezan, în aceasta ordine. Se coace în cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella taiata felii si presara parmezan ras. Repeta aceeasi ordine de ... sa fie de mozzarella si parmezan. Pune tava la cutor, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se mai raceasca, apoi presara parmezanul ras si patrunjelul ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mare si piper negru parmezan ras, pentru servire Mod de ... sosul de rosii.Pastele se servesc presarate cu parmezan dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... omogena legumelor. Adauga brânza parmezan si tine totul la foc ... ulei de masline. Presara pe deasupra din brânza parmezan ramasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare, se adauga untul topit, parmezanul ras, cimbrul, usturoul, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Se prepara sosul amestecând toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) în blender. Se toarna sosul peste paste, se amesteca bine, dupa care se presara deasupra parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro