Cauta in 23.436 retete
... pune intr-un bol, iar parmezanul se da pe razatoare si ... branza de vaci, sunca si parmezanul. 3. Se amesteca bine toate ingredientele ... 30 de minute. Se serveste calda, cu parmezan ras pe deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune intr-un bol iar parmezanul se da pe razatoare si ... branza de vaci, sunca si parmezanul. 3. Se amesteca bine toate ingredientele ... 30 de minute. Se serveste calda cu parmezan ras pe deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nota finala fiind data de parmezanul proaspat ras. Ingrediente: - o bucata de ... kaizer taiat felii subtiri - 30 g parmezan ras - 5 catei de usturoi curatat ... si se presara lamaie si parmezan pe fiecare portie. In 30 ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... de usturoi 1 conserva sardine 50 g parmezan 2 linguri cuburi de rosii 1 lingura ... pisati, conserva de sardine si parmezan. Ardeii astfel umpluti se dau ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... lasagna - 1kg de ciuperci champignon - parmezan - 500gr de pulpa de curcan ... bechamel, mozarella rasa si apoi parmezanul. Punem alt strat de foi ... , peste care punem sosul bechamel, parmezan si cascaval ras. Dam lasagna ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius si unge cu putin ulei o tava întinsa de copt. Amesteca într-un bol fulgii de cartofi, parmezanul ras si granulele de usturoi. Scufunda bucatile de pui în untul topit, apoi da-le prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a le acoperi complet. Asaza-le în tava pregatita si pune la cuptor pentru 45 -60 de minute, pâna când bucatile de pui sunt rumenite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... catei de usturoi - 3 linguri de parmezan - mirodenii dupa gust - frunze de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de brânza, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque, sare si ... lor restul de 2 linguri de parmezan. Pune ciupercile la cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella taiata felii si presara parmezan ras. Repeta aceeasi ordine de ... sa fie de mozzarella si parmezan. Pune tava la cutor, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper, putin patrunjel uscat si parmezanul. Se amesteca bine si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp, se amesteca ouale cu parmezanul si se asezoneaza. 2. Se fierb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - o ceapa mare - 200 gr de parmezan - o bila de mozarella (5-6 felii) In ... de carne si presaram cu parmezan. Urmeaza un alt strat de ... de lasagna. Punem sos bechamel, parmezan si cateva felii de mozarella ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pastele peste care se presara parmezanul ras, patrunjel tocat si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vinete presarate cu putin parmezan, un strat gros de mozzarella ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge o tava pentru cuptor cu putin ulei. Toarna uleiul de masline si usturoiul într-o punga mare resigilabila. Adauga buchetelele de conopida în punga si agita bine. Toarna continutul pungii în tava unsa si asezoneaza cu sare si piper. Coace timp de 25 de minute, amestecând o data. Presara parmezanul si patrunjelul si mai lasa la cuptor timp de 3-5 minute, pâna se rumeneste usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr de unt - 4-5 linguri de parmezan proaspat razuit - 2 catei de usturoi ... frisca e bine incinsa. Punem apoi parmezanul si amestecam foarte bine. Tinem ... , amestecand in continuu pana cand parmezanul este topit. Sosul Alfredo este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com