Cauta in 21.294 retete
... pui in felii subtiri,se presare sare si piper pe deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tarta unsa cu unt si o presam cu mana .Indepartam excesul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
E o reteta foarte rapida si delicioasa!!! - 4 waffe (dupa reteta de baza ) - 25 g. unt - 250 g. ananas din conserva - 1 lingura miere - inghetata de vanilie Ingredientele: Waffele se coc in aparat. Untul se topeste intr-un vas. Ananasul se scurge si se prajeste in untul incins timp de 2 minute, la foc mare. Stropeste cu 1 lingura miere si continua sa tii pe foc inca un minut: Pune jumatate din bucatile de ananas pe o waffa: Aseaza deasupra alta waffa si serveste cu 1 lingura inghetata...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
8 octombrie 2018 Ingrediente: 2 oua 100 g zahar 75 ml ulei 150 ml lapte 200 g faina 1/2 lingurita praf de copt esenta de vanilie coaja de lamaie Mod de preparare : Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul, esenta si coaja de lamaie si mixam pana compozitia de oua devine cremoasa. Punem apoi, pe rand, uleiul, laptele si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se pot servi simple sau cu diverse topinguri.
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Mic dejun rapid, dementiale 2 felii de paine patrata 2 oua de tara Cascaval ras mare Unt Sare, piper Ambele felii le presam cu o lingurita ca sa facem loc pentru ou. Le ungem cu unt si punem pe marginea feliei cascavalul in asa fel incat sa lasam loc la ou. Spargem oul in mijloc, punem sare si piper si dam la cuptorul incalzit pt maxim 10 min la 180-200?. Ne uitam la el in timpul asta, nu trebuie lasat mult, oul trebuie sa fie moale si sa se sparga.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... zeci de povesti ... articole in presa si pe bloguri, pe Facebook ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Este pentru prima data cand ma pregatesc pentru iarna si pentru aceasta ocazie am ales ceva soft, dar important...patrunjelul. Cu ce? - 400 grame patrunjel - 3 linguri sare grunjoasa Cum? Spalam patrunjelul Il tocam marunt Peste patrunjel punem sarea si amestecam usor Introducem patrunjelul in borcan si il presam cu o lingura Borcanul se pasteaza in frigider
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... care acopar cu folie si presez cu mana ca sa se ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Orice informatii veti gasi in presa sau in online despre implicarea mea in Ateliere culinare este falsa! Incepand cu martie 2011 eu nu am mai organizat si nu am mai fost implicata in organizarea unor asemenea evenimente. Cand si daca voi mai organiza astfel de evenimente ele vor fi anuntate personal de mine pe aceasta pagina.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... decojesc si se dau prin presa cat sunt calzi dar nu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... este complet absorbit si apoi presam compozitia in forma (o tava cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... la sfarsit usturoiul trecut prin presa speciala sau taiat foarte fin ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... intindem cu sucitorul pentru a se presa si lipi. Dezlipim folia de ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... si rasturnam peste a doua foaie. Presam bine si indepartam hartia de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... adaugat si usturoiul trecut prin presa si am stins focul. Delicios ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... o greutate pe foi pentru a le presa usor. intre timp se pregateste ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com